Intalniri Organizate

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
biku
EVO I

Mesaj de biku » Vin Feb 05, 2010 2:08 pm

eu pe unde ma duc caut o camera la parter MAX et 1 http://www.turismvirtual.ro/Pensiunea-F ... a-699.html asta e nu ?

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Feb 05, 2010 2:26 pm

http://www.pensiuneaflorentina.ro/
http://www.cauta-cazare.ro/suceava/pens ... entina.php

P.S.: Ultimele filmulete de la topicul cu masina mea (OffRoad Zone) sunt facute la 1 km mai sus de pensiune...

biku
EVO I

Mesaj de biku » Vin Feb 05, 2010 2:30 pm

daca ne uitam atent o vedem ?

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Feb 05, 2010 2:36 pm

Pensiunea? Sau masina?

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Feb 05, 2010 11:39 pm

W.E. asta se deschide/inaugureaza partia de la Gura Humorului (Partia Soimul) (a 2-a din tara ca dificultate) si plec si eu de maine si stau pana Duminica. In functie de cat de mult beau pe partie ca sa-mi fac curaj sa o cobor pe skiuri, voi afla si une ma voi caza. Daca va fi sa-mi iau somn prin zona Humor/Voronet, ma voi interesa in mai multe locuri de mai multe preturi sa vad ce mai gasesc prin zona asta.

Tineti-mi pumnii sa trec w.e. cu membrele intregi

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Mie Feb 10, 2010 12:33 pm

Klez-ule ai fost? Cum e partia? Vreau si eu sa merg weekendul viitor sau poate chiar duminica asta. Da-mi un semn pe PM/messenger ca sa nu fim offtopic aici.

biku
EVO I

Mesaj de biku » Joi Feb 18, 2010 9:27 pm

nenea klez eu zic sa te mai apuci sa mai cauti ... daca mai ai vreo pensiune la neamuri prieteni cunostinte

LE : sau asteptam sa vedem cati or sa mai sara din schema ?

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Joi Feb 18, 2010 11:26 pm

Stii cum e... Ceva de genul... Si eu vreau, sigur-sigur. Dar cu 2 zile inainte, o s ma imbolnavesc rau de tot. Cel mai simplu, dupa ce se termina tele-voting-ul, sa se trimita 50 ron avans de persoana catre Andrei, de exemplu. Abia atunci sa vezi cum se injumatateste lista, mai ales daca pui un termen limita. Nu-i prima oara cand fac o "adunare" de genul asta (e drep, nu cu Mitsu...). Cand se ajunge la mers sigur, deja se trage lumea pe dos.... Om vedea. Cabana asta are 48 de locuri, la nevoie se poate lungi pana la 55, 58, suplimentari urmand sa nu plateasca cazarea, ci doar masa. Mai discutam, mai vedem, mai negociem

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Feb 19, 2010 2:44 am

Asa zic si eu , dupa ce se termina votul si lista , in maxim 2 sapt sa se stranga avansurile .
Dupa ce s-au strans avansurile in aceasta perioada , toti doritorii isi vor gasi o pensiune apropiata sau , daca e pensiune mai mare , isi platesc si isi fac rezervarea singuri.
Vedem totusi cand terminam lista

biku
EVO I

Mesaj de biku » Mar Mar 02, 2010 12:35 am

Domnilor 100 ron avans pana la sf lui martie e ok ?
iar restul banilor pana la sfarsitul lunii aprilie ?

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”