Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Vin Mai 29, 2009 11:38 am

Post-ul lui Spaticiuck a fost sters de mine. Ciorapii lycra si bascalia nu au ce cauta la cutia CVT

L.E.: data viitoare ii dau warn

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Mai 29, 2009 1:46 pm

Pai nu uita sa il bagi in lista

Speedy, am rugamintea sa nu mai dai quote la intreg postul anterior, am vazut ca se mai intampla si la tine si pana la urma noi trebuie sa fim exemplu, nu?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Iun 08, 2009 12:07 pm

Andrei, i-ai scos ban-ul lui Todea si nu ne-ai zis Mare mi-a fost mirarea sa vad ca a inceput sa scrie.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Iun 09, 2009 2:29 am

N-a avut ban Todea..

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Iun 21, 2009 2:20 am

I-am sters userului nbkappa doua topicuri identice de la bursa pentru ca este user nou. I-am si trimis urmatorul mesaj.
QUOTE Imi pare rau sa te anunt ca mitsu.ro nu incurajeaza inregistrarea userilor cu scopul de a-si vinde anumite produse. Esti invitatul meu ca inainte de a posta sa citesti regulamentul, in mod special paragraful Regulament specific BURSA . Din cate observ esti posesorul unui automobil Mitsubishi, deci esti binevenit in comunitate.
Fiind prima abatere nu primesti warn.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Iun 21, 2009 10:26 am

Am primit urmatorul raspuns. Andrei, daca esti de-acord, o sa il lasam sa-si posteze produsul.

QUOTE salut
scz pentru neatentie. intr-adevar nu am numarul minim de post-uri necesare si nici timpul minim pentru a posta un anunt in Bursa.
insa as putea posta oferta cu reducere pentru membrii clubului, daca vor fi cumparate mai multe bucati.
se accepta anuntul meu ?
multumesc pentru intelegere.
o zi placuta,
ionut

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Iun 21, 2009 11:14 am

Sa fiu si eu mai catolic decat papa, dar ma rog. Eu nu cred ca la 300 de lei poti vinde un produs nou (GPS) cu aplicatie iGO cu toate hartile si care are si licenta. Ia vedeti cat costa doar licenta + hartile de la iGO. Asta ca o paranteza, insa riscul si-l asuma omu' pana la urma, poate sa vanda orice, insa sa nu se ajunga ca si pe okazii.ro sa se vanda iGO crakuit cu 15 lei. Pentru warez exista PM-ul .
Legat de anuntul omului, cu acordul unui administrator, poate sa posteze la bursa cat o vrea, deci tot un admin trebuie sa hotarasca.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Iun 21, 2009 6:15 pm

Cu mult plagiat de la cix, am dat si eu PM lui nicucarnicu si i-am sters vreo 4 topicuri de bursa:

QUOTE Imi pare rau sa te anunt ca mitsu.ro nu incurajeaza inregistrarea userilor cu scopul de a-si vinde anumite produse. Esti invitatul meu ca inainte de a posta sa citesti regulamentul, in mod special paragraful Regulament specific BURSA .
Fiind prima abatere nu primesti warn. Topicurile de la bursa vor fi sterse.

Mersi cix de exprimare

andrei

Mesaj de andrei » Dum Iun 21, 2009 7:36 pm

Inca nu stiu ce decizie sa iau in privinta lui.

Sa ii uram bun venit printre noi lui andrei.pex !

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Dum Iun 21, 2009 7:44 pm

Multumesc , multumesc sper sa ma descurc

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”