Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Oct 27, 2010 11:11 am

Nu indeplineste conditiile de postare la bursa. A gasit ceva smecherie Andrei probabil. Daca nu il recomanda nimeni, se da reject.

Editare ulterioara: am banat userul CHE si am filtrat si dupa IP bannu ca nu s-a obosit sa schimbe ip-ul. E acelasi ca si a lui Cotopaxi. La fel si numarul de inmatriculare al masinii.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Oct 27, 2010 5:19 pm

Aha , si daca i se da recomandare nu mai apare cum imi aparea mie . Cred ca de aia sunt si 2 posturi , a avut impresia ca nu l-a postat , ca nu-l vedea pe primul . Desi este ok cum este acum , cred ca era mai simplu daca cel care incerca sa creeze un nou topic si nu avea suficiente posturi sa ii apara mesaj de eroare , ca nu poate posta in aceasta sectiune . Dar , ma repet , este ok si asa . Stiu ca este mai complicat de facut un script pentru ce zic eu , dar...
Stiu ca par agasant , dar , e bine sa invatam si de la celelalte forumuri cate ceva si ce putem sa punem si la noi , in limita posibilitatilor . Si sunt constient ca asta se incearca deja , si toate in timpul liber .
Si poate ca ma injurati deja , dar , asta e , mi le iau acum ...m-am tot uitat la cei de la vwforum - o comunitate foarte mare , care fara reguli stricte ar fi un haos . La ei , ca membru nou nu puteai sa postezi decat in anumite sectiuni , masina mea , tehnic si inca ceva . Pe urma puteai sa le accesezi pe toate , desi puteai sa citesti tot forumul . La ei se merge pe scripturi pentru asa ceva , stiu ca am mai tot discutat cu ei la intalnirile lor , nu ca as pricepe mare lucru din ce spuneau . Cu siguranta ajungem si noi sa le punem , si atunci o sa fie si mai bine
Ok , gata , am terminat , astept carnea ... ca tot e criza si vin si sarbatorile

andrei

Mesaj de andrei » Mie Oct 27, 2010 6:41 pm

QUOTE (andrei @ Oct 26 2010, 01:23 AM) Am setat rating pentru topicurile de la bursa si de asemenea moderare pe subiectele noi.
Deci subiectele noi nu sunt vizibile de catre useri pana nu sunt acceptate de catre noi.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Oct 28, 2010 9:32 am

Mishu: - Reclama ?n afara ariei de Publicitate: 50% + ban 7 zile
...si vad ca nu se lasa, adica desi are 7 zile de tusa, vad ca tot a putut posta

andrei

Mesaj de andrei » Joi Oct 28, 2010 12:34 pm

Nu aparea ca fiind suspendat. Acum e.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Oct 29, 2010 12:21 pm

Din intamplare am vazut ca "The newest member is xiaoxing28i". Puteti sa aruncati o privire de unde s-a inregistrat ca sa nu avem surprize Eu cred ca e bot.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Vin Oct 29, 2010 12:26 pm

I-am bagat warn si suspend:

Birthday No Information
Location No Information
Interests No Information

Additional Information
Auto: cde240
Inmatriculare: tuv079.

Sunt convins ca e bot, dupa nume si info puse.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Oct 29, 2010 2:10 pm

Pui informatic chinezesc (sau prin proxy de china, ma rog).

Multumesc, e sters.

andrei

Mesaj de andrei » Vin Oct 29, 2010 2:39 pm

Ce s-a intamplat cu warnul lui COObra?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Oct 29, 2010 2:41 pm

A primit la cerere
Acuma trebuie sa aiba grija sa nu calce pe bec o luna

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”