Intalniri Organizate

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
biku
EVO I

Mesaj de biku » Mar Feb 02, 2010 5:24 pm

deci ... ?

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Feb 02, 2010 11:25 pm

Deci....nu am reusit sa vorbesc cu el sa vad ce a facut in w-e. Am avut un program cam aglomerat ....
Daca vorbeste careva cu el mai repede sa posteze impresiile si propunerile lui.
Daca pana vineri nu avem nimic , eu zic sa facem un poll cu ce avem .

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Feb 05, 2010 9:59 am

Bun venit lui Klez si acu poate sa scrie si el aici ce a vazut in w-e .
Hai sa facem un poll in w-e cu ce avem , dar Vladimir , baga tare si aici

biku
EVO I

Mesaj de biku » Vin Feb 05, 2010 10:09 am

intai aici bine ai venit !!

PS: abia astept sa iti vad cazanul

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Feb 05, 2010 10:33 am

Stai la coada, bikule De-un an jumate tot salivez la el.

andrei

Mesaj de andrei » Vin Feb 05, 2010 11:08 am

Ei na.

Eu m-am bucurat de el ieri. Sac!

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Feb 05, 2010 12:17 pm

Cam se vorbeste de mine in ultima perioada aici fara ca eu sa stiu/vad. Si nu stiam de ce tot sughitam noaptea in somn

Ok, sa revenim ontopic ca-mi iau warn minim 50%. Asadar, am fost in w.e. prin zona Voronet, insa nu prea am avut timp de vizitat cateva pensiuni deoarece am fost prin zona "Manastirea Humorului" (la 3 km N de Humor) cu niste prieteni cu snowmobilele si ne-am plimbat cam toata ziua pe dealuri.
Nu va descurajati, asta am facut in w.e. In schimb pe Joi am vorbit cu un prieten, al carui soacra are o pensiune aproape de Campulung Moldovenesc, in Prisaca Dornei, la care am mai fost de cateva ori. Sa va povestec ce stiu, ce-am aflat si cam cat si cum si cand:
Conditii:
-Pensiunea Florentina, are 3 margarete, trebuia sa aiba 4, dar pentru nu avea internet wireless si inca o chestie minora, a luat doar 3. Deci contitii de 4.
-44 de locuri de cazare in camere duble si cateva apartamente la mansarda.
-toalete cu dus in fiecare camera
-ultra curat si nou, e construita prin 2005 parca
-la parter are restaurant (sala de mese), bucatarie in care daca doamnele noastre vor sa-si bage mana in condimente, nu-i nici o problema
-foisor afara
-gratar afara si rotisor la dispozitia noastra (putem lua inclusiv un miel cu noi si il facem acolo) (de ex)
-se afla cam la 2.5 km de DN17/E58, deci e liniste si pace (eu ultima oara am vazut si 2 caprioare cam la 300 de metri de cabana
-conditii bune de zbor cu parapanta (aviz amatorilor), chiar e o zona in care aproape in fiecare w.e. se aduna parapantistii si plutesc
-centrala termica pe lemne cu calorifere in fiecare camera
-putem sta seara afara la gratar cu muzica la maxim pana se rup difuzoarele ca nu zice nimeni nimic
Si poate cel mai important ( proprietarul a avut un Pajero LWB de Anglia si acuma vrea sa-si ia altul SWB inmatriculat la noi. Deci e de-al nostru

Pret:
Aici am ramas putin "cracanat" cand am auzit. Pentru 2 nopti cazare, cu 3 mese pe zi servite la ei, alese de noi (meniuri), fara bautura (si aici m-i se pare normal =)) ), costul per persoana este de.... 170 de RON. Adica 1 cuplu = 340 ron. Avand in vedere preturile stiute de mine si pe unde am mai fost, mi se pare super-ieftin, luand in considerare ca doar o singura masa generoasa la restaurant costa cam 50-70 de ron. Sa spunem ca ne cazam Vineri la amiaza, putem pleca Duminica seara pe la ora 20, fara sa se puna problema checkout-ului la ora 12 ca in alte parti.

Zona este fix in munti, dar totusi aproape de civilizatie. Adica cam la 5-6 km de Campulung Moldovenesc si cam 15 km de Gura Humorului, respectiv Voronet.
Ca si idee, putem face lejer de comun acord un Roadbook cu ce sa vizitam in perioada aia. Eu unu, fiind mai "muntean" de felul meu, as trage spre varful Rarau la "Pietrele Doamnei" (apar in pozele de la drumetii de la mine), cam la 25 de km, accesib si cu masina "civila". Apoi un vf. Giumalau via Vatra Dornei, cam 60 km, accesibil cu masina mica pana la 1 km, apoi pe jos ca e cam rupt drumul primavara. Ar mai fi: Calimani cu exploatarea miniera, plus ca o sa avem parte si de zapada sus, zona "Tarnita", alta fosta cariera, tot cu o priveliste care te lasa "mut". Pentru cei mai religiosi, este manastirea Voronet la 15 km, Manastirea Humorului cam la 18 km, Manastirea Putna, cam la 50 km, pasul "Palma" cam la 25 km si multe, multe, multe atractii. Privind Geografic, pensiunea se afla cam in mijlocul puntelor de vizitat.

Decizia o luati voi, daca vreti, pe w.e. viitor ma duc la Donra la ski si ma pot si acolo interesa, la fel si prin zona Voronet care-i in drumul meu.

Zona Putna nu prea o recomand deoarece, dupa cum am mai spus, e cam departe de orice magazin non-stop, spital, farmacie si in afara de 2-3 manastiri nu prea mai ai ce vedea....

biku
EVO I

Mesaj de biku » Vin Feb 05, 2010 12:58 pm

ma bucur sa aud asta ... e bine ca avem "pile" la pensiunea aia, deci nu avem probleme. Andrei, facem poll ul ?

andrei

Mesaj de andrei » Vin Feb 05, 2010 1:22 pm

Facem poll.

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Feb 05, 2010 1:28 pm

Ma scuzati, ar mai fi de adaugat ceva... Pensiunea are 44 de locuri de cazare. In cazul in care vom fi, de exemplu 50 de persoane, cele 6 persoane "in plus" vor dormi in paturi/canapele auxiliare si nu vor plati cazarea, ci doar mancarea. Acele paturi/canapele auxiliare se afla in holurile apartamentelor de la mansarda si inca in niste locuri unde nu-mi amintesc. De fiecare data cand ajungeam la pensiune ma faceam asa de varza incat imi era lene sa urc pe scari pana la etajul 1 la camera sa ma culc... Dapai sa mai urc pana la 3

Daca vom fi mai multi, cazarea in acele paturi suplimentare se va face de comun acord cu cei din apartamente. Adica prieteni care se stiu, se cunosc, etc, ca sa nu iasa "vorbe" dupa aceea. Stiti voi la ce ma refer...

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”