Intalniri Organizate

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Iul 29, 2010 3:07 pm

Eu oricum vreau sa ma bag la Transalpina. Locul 2 la Pajeros cine il ocupa? Din 15 august intru in concediu deci timp ar fi...

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Joi Iul 29, 2010 4:30 pm

Locul 2 il ocupa don`shoara mea. Daca tii sa vii cu noi in masina, ar trebui sa o tii pe ea in brate, numai ca eu sunt gelos si am la indemana intotdeauna "scule" de auto-aparare. Sau te pot tine eu in brate, dar e si ea geloasa.... Nu stiu cum putem face.... Doar daca vrei sa stai "pe pat"

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Iul 29, 2010 4:43 pm

Vin si eu in spatele vostru cu Carisma...vedem daca mai reusim sa o tinem, ca poate vorbim si apar "surprize"...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Aug 18, 2010 11:37 pm

Avand in vedere ca multi din cei care au zis ca merg nu dau niciun semn sau nu pot merge din anumite motive sau nu le convine perioada aleasa , propun , sa schimbam data intalnirii . Mai exact postam in topicul de la intalniri ca nu sunt locuri in acea perioada la pensiunea aleasa , ca este prea din scurt si punem alta data care convine mai mult . Zic si eu , , pentru ca pana acum doar Gabi e pe lista . E merg , desi trebuie sa vad cu ziau libera ( luni ) ca nu am luat-o inca ca nu era sigur , si sefii care imi semneaza cererea de CO sunt in concediu .
In perioada castigatoare inca mai sunt multi plecati sau loviti de lipsa de bani , si asta ar fi un motiv . Ma rog , spuneti si voi ceva

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Aug 19, 2010 12:32 am

Chit ca e schimbare pe ultima suta, dar vazand Ranca la poalele Parangului ma gandesc ca ar fi o locatie OK intre Ardeal si Bucuresti. Doar cu Moldova e complicat. Poate asa vin mai multi si zona e faina, chiar merita. E o propunere ciudata tinand cont ca deja s-a votat dar poate vreti sa o luati in calcul.

andrei

Mesaj de andrei » Lun Ian 17, 2011 5:41 am

Ar cam trebui sa incepem sa facem ceva planuri pentru intalnirea de primavara.
Care, conform traditiei va trebui sa fie in jurul datei de 20 Aprilie.
Ca locatie - centrul tarii. Sighisoara sau Sibiu, zic eu.

Iar ca si locatie temporala, propun weekendurile 16-17, 23-24, 30-01.

Voi ce ziceti?

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Ian 17, 2011 11:41 am

Andrei , in 24-25 aprilie este Pastele , deci cred ca pica ca si data .
Eu as propune w-e urmator 30.04-01.05 + inca 1 zi sau 2 .
SI eu merg tot pe zonele respective . Iar ca propuenre raman pe cea veche de la Sighisoara , nici nu mai pun link sau nume . In zona Sibiului avem Paltinis sau Marginimea Sibiului unde este ok si gasim si locatii pentru mai multi membrii .

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Lun Ian 17, 2011 2:33 pm

Si mie imi convine la Sighisoara/Sibiu!
Dar, propun si pensiunea Denisa de pe valea Salardului. Singura problema e ca e departe rau de tot de Bucuresti, dupa Reghin (cam 420km prin Sighisoara, ca nu are rost sa rupem masinile pe Toplita).

PS: deja caut inca 3 musterii sa ma combin la masina, ca vreau sa merg si eu cu masina mea la o intalnire..sa apara si ea in poza ca e geloasa

andrei

Mesaj de andrei » Lun Ian 17, 2011 2:54 pm

Da, cred ca cel mai ok ramane totusi weekendul care include si vestitul 1 Mai.

E ok si propunerea metalului, probabil vom face poll din nou. Insa ma gandeam ca aceasta intalnire, fiind facuta dupa o perioada lunga de pauza, sa fie o idee mai accesibila - asta fiind motivul pentru care mi-am indreptat atentia catre (aproximativ) centrul tarii.

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Mar Ian 18, 2011 2:45 pm

Puii mei, iar pica toate liberele in weekend si anul asta nu?

Ca locatie si eu zic ca e mai ok undeva in centrul tarii. Sighisoara/Sibiu pare in regula.
Ca si perioada, nu stiu exact cum o sa fie pentru ca eu deja planuiesc un concediu in perioada aprilie / mai. Astept sa vad ce se va vota pe partea asta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”