Activitatea Moderatorilor
- andrei.pex
- EVO I
Userului pdetailing i-am dat un warn pentru ca a pus mai multe anunturi in sectiunea Intretinere.
Cu ocazia asta ii cer lui andrei sa ne mareasca limita de warn pe care o putem da. Sunt cazuri in care masura trebuie aplicata rapid, iar el nu este in preajma pentru a rezolva problema. Plus ca in regulament sunt destule sanctiuni cu 20%, iar noi ca sa dam atat trebuie sa dam 2 x 10%, ceea ce mi se pare penibil Nu cred ca e vre-unul din noi care ar abuza de acest drept.
Cu ocazia asta ii cer lui andrei sa ne mareasca limita de warn pe care o putem da. Sunt cazuri in care masura trebuie aplicata rapid, iar el nu este in preajma pentru a rezolva problema. Plus ca in regulament sunt destule sanctiuni cu 20%, iar noi ca sa dam atat trebuie sa dam 2 x 10%, ceea ce mi se pare penibil Nu cred ca e vre-unul din noi care ar abuza de acest drept.
QUOTE (cix @ Oct 11 2009, 07:06 PM) Cu ocazia asta ii cer lui andrei sa ne mareasca limita de warn pe care o putem da. Sunt cazuri in care masura trebuie aplicata rapid, iar el nu este in preajma pentru a rezolva problema. Plus ca in regulament sunt destule sanctiuni cu 20%, iar noi ca sa dam atat trebuie sa dam 2 x 10%, ceea ce mi se pare penibil Nu cred ca e vre-unul din noi care ar abuza de acest drept.
Subscriu
Subscriu
QUOTE (cix @ Oct 11 2009, 08:06 PM) Cu ocazia asta ii cer lui andrei sa ne mareasca limita de warn pe care o putem da. Sunt cazuri in care masura trebuie aplicata rapid, iar el nu este in preajma pentru a rezolva problema. Plus ca in regulament sunt destule sanctiuni cu 20%, iar noi ca sa dam atat trebuie sa dam 2 x 10%, ceea ce mi se pare penibil Nu cred ca e vre-unul din noi care ar abuza de acest drept.
Sunt de acord ca e o solutie, sa vad daca permite scriptul IPB.
QUOTE (cristibna @ Oct 14 2009, 09:51 AM) altuning persista...
Warn
Sunt de acord ca e o solutie, sa vad daca permite scriptul IPB.
QUOTE (cristibna @ Oct 14 2009, 09:51 AM) altuning persista...
Warn
Warnul lui Mr. altuning a ajuns la 90%. Pentru ca a fost instiintat, ia 10% pt fiecare quote.
LE:
c.marius - 50% warn + 7 zile suspend pt reclama in afara ariei de publicitate
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... entry45616
M-au intrigat si ineptiile pe care le-a scris in legatura cu jantele pe 15.
LE2:
Apple m-a contactat in legatura cu warnul de 30% pe care-l avea, si, avand in vedere ca au trecut 3 luni in care nu a recidivat, warnul a scazut la 0.
LE:
c.marius - 50% warn + 7 zile suspend pt reclama in afara ariei de publicitate
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... entry45616
M-au intrigat si ineptiile pe care le-a scris in legatura cu jantele pe 15.
LE2:
Apple m-a contactat in legatura cu warnul de 30% pe care-l avea, si, avand in vedere ca au trecut 3 luni in care nu a recidivat, warnul a scazut la 0.