Atitudini De Dezbatut

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Mar Apr 21, 2009 8:11 pm

Pai nici tu nu ai Lancer. Am vazut eu

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Apr 22, 2009 6:24 pm

Vazand foamea cu care aduna Danyutz posturi degeaba, propun ca cine ii mai sterge off topicurile (mai bine zis replicile de gen bump) sa ii tranteasca un warn conform regulamentului si sa ii faca o trimitere la regulament, poate se mai calmeaza....

QUOTE 8. Se interzic posturile monosilabice ("cool", "de acord", "super", "rullz", "vreau si eu d-ala", si altele asemenea) si posturile gen "bump" ("nu mai stie nimeni nimic?", "Anybody?", "Hai baieti, ajutati-ma si pe mine") pe alte arii in afara de aria de vanzari/cumparari. In ambele cazuri se va aplica un WARNING. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un FORUM. Scrierea cu ?nflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor ?n care pot aparea confuzii - limba romana este suficienta, nu vrem sa descifram mesaje tip SMS ("akm postez", "tb sa vb", etc)

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Joi Apr 23, 2009 9:12 am

http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... c=1933&hl=

si

http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=1919&hl=

contin acelasi lucru.
Cum le unim? Unde le Punem? Doar PM sau 10%?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Apr 23, 2009 9:25 am

Oricum, mie imi pare genul de user care cauta solutii pe forum dar atata (vezi semnatura mea). Nu cred ca e genul care mai si ofera ajutor insa corect e sa ii dam un PM prima oara si apoi il ardem. Poate ar fi buna o regula de genul: cautare solutie-gasita solutie si nepublicata pe forum = warn 30%.

Parerea mea este ca topicul acesta il stergem si pe asta il lasam. In primul topic nu este nici o valoare informativa, pe cand in al doilea macar sunt vreo 3 raspunsuri tehnice. Si eventual sa ii schimbam titlul la topicul care il pastram in ceva de genul: Conectare subwoofer la Outlander 2004, deci fara porcarii de genul need help!!!
----------
Iar in limita timpului poate incepem sa moderam ce s-a publicat anterior, adica sa incepem putin sa mutam topicuri mai vechi/sa le editam titlurile , in functie de categoriile de care apartin si astfel sa fie putin curat si ordonat in forum. Se baga cineva?
---------
Userul IcubuS am impresia ca arunca la toti cu oferte pe PM (spam) dar nu garantez asta. Mereu cand e pe forum ori reading a member profile ori using personal messenger. Deci as propune inca o regula cu Interzisa publicarea unui anunt pe forum care nu are legatura cu auto Mitsubishi inainte de a avea activitate de minim o luna pe forum. (stiu ca nu se aplica aici-la userul IcubuS dar cred ca e o regula buna, scapam de vanzari de laptopuri si altele cum face userul nick257 care nu prea vad sa aiba vreo treaba cu auto. Urmariti posturile lui....

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Apr 23, 2009 9:29 am

E cam tarziu sa mai dam 10%. Postarea dubla s-a facut de aproape doua luni. Hai sa le unim si sa dam un PM. Le unesti tu?

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Joi Apr 23, 2009 9:37 am

QUOTE (cix @ Apr 23 2009, 09:29 AM) E cam tarziu sa mai dam 10%. Postarea dubla s-a facut de aproape doua luni. Hai sa le unim si sa dam un PM. Le unesti tu?

Le-as uni dar nu ma descurc si nici nu stiu unde sa las topicul. Plus ca mai sunt si pe la munci. Poti sa il unesti tu te rog?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Apr 23, 2009 9:59 am

Am rezolvat problema dupa cum a zis si chacha. Am dat si urmatorul PM.

QUOTE Topicul Problema Subwoofer din sectiunea mitsu.ro > Automobile Mitsubishi > Mitsubishi Outlander a fost sters pentru ca trata acelasi subiect cu acesta

Te rog sa fii atent data viitoare cand postezi sa alegi un singur loc in care sa deschizi o discutie.
Deasemenea ai putea participa activ pe forumul mitsu.ro prin postarea modalitatii prin care ai rezolvat problema.
Te asteptam si cu un topic despre masina ta in sectiunea Masina mea si Jurnal de bord

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Apr 23, 2009 10:00 am

foarte elegant...
legat de restul propunerilor ce parere aveti?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Apr 23, 2009 10:09 am

QUOTE (chacha @ Apr 23 2009, 09:25 AM) Userul IcubuS am impresia ca arunca la toti cu oferte pe PM (spam) dar nu garantez asta. Mereu cand e pe forum ori reading a member profile ori using personal messenger. Deci as propune inca o regula cu Interzisa publicarea unui anunt pe forum care nu are legatura cu auto Mitsubishi inainte de a avea activitate de minim o luna pe forum. (stiu ca nu se aplica aici-la userul IcubuS dar cred ca e o regula buna, scapam de vanzari de laptopuri si altele cum face userul nick257 care nu prea vad sa aiba vreo treaba cu auto. Urmariti posturile lui....
Daca nu ma insel, andrei are acces la mesajele trimise/primite de useri, deci ar fi buna o verificare.
Ar fi buna regula Interzisa publicarea unui anunt pe forum care nu are legatura cu auto Mitsubishi inainte de a avea activitate de minim o luna pe forum.
Legat de moderarea posturilor vechi eu nu ma bag deocamdata pentru ca am foarte putin timp liber.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Joi Apr 23, 2009 12:13 pm

http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=2176&hl=

ii dam un bonus pt functia search?

cred ca s-au mai dezbatut probl astea. nu trebuia un topic noi zic eu.

si e si dubla postare.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”