roti blocate pe spate vara
Sunt mai multe sanse sa fi ramas cablul de la frana de mana agatat pe undeva decat sa se blocheze rulmentii. Pana sa ajunga rulmentii sa se blocheze fac un zgomot de te dau afara din masina. Deci de la rulmenti este exclus. Eu primul lucru pe care l-as face ar fi sa ma bag un pic pe sub ea si sa misc cablul de frana de mana chiar in apropierea rotilor. La dacie mergea de fiecare data
Faptul ca sunt blocate rotile spate, simultan,ne conduce la frana de mana. Aceasta trebuie folosita la fiecare oprire asa cum este indicat si in cartea tehnica. Nefolosirea ei, cum se obisnuieste la romani ,creeaza astfel de probleme . A mea functioneaza perfect si am depasit 30.000Km, dar am folosit-o tot timpul, si iarna si vara. Ridica msina si verifica fiecare roata. Incearca cateva manevre si misca rotile din nou. Daca sunt intepenite si cablul lucreaza, cred ca trebuie umblat la tamburi. Acolo trebuie sa ai scule si sa te pricepi.