Plasticele la Colt
- mariacchi234
- EVO I
Am 2000 de km cu Coltul nervos si sunt in general multumit de el. Singura mea nemultumire e legata de un pacanit pe care-l aud in partea stanga a bordului, in zona dintre stalp si bord. Se aude ca si cum ar freca plastic pe plastic, un mic pacanit. Exista vreun remediu pentru chestia asta, se intampla si la voi?
- mariacchi234
- EVO I
si eu am avut acesti greierasi iarna trecuta, intai in stalpul din stanga, apoi in sralpul din dreapta.
sub plastic nu e un burete ceva...sau nu e in toate locurile.
nu am umblat deloc pentru ca daca umbli acolo, tu sau service-ul or sa apara greierasi mai mari si o sa te alegi si cu plasticele zgariate...
au disparut de la sine timp de 1 an.
acum iarasi a aparut unul in stalpul dreapa dar cu siguranta e de la drumurile de santier zilnice in zona carrefour orhideea...
o sa treaca....
sub plastic nu e un burete ceva...sau nu e in toate locurile.
nu am umblat deloc pentru ca daca umbli acolo, tu sau service-ul or sa apara greierasi mai mari si o sa te alegi si cu plasticele zgariate...
au disparut de la sine timp de 1 an.
acum iarasi a aparut unul in stalpul dreapa dar cu siguranta e de la drumurile de santier zilnice in zona carrefour orhideea...
o sa treaca....