PH??????

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
vyc_24
EVO I

Mesaj de vyc_24 » Lun Dec 10, 2007 2:34 pm

daca apesi de mai multe ori pe butonul de meniu ultima sectiune e PH
stie cineva ce inseamna?
ca in manualul pe care il am nu explica

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Lun Dec 10, 2007 5:41 pm

QUOTE (vyc_24)daca apesi de mai multe ori pe butonul de meniu ultima sectiune e PH
stie cineva ce inseamna?

PH = Power Horse adica puterea calului.
Poti sa incrementezi aceasta valoare si astfel creste puterea calului putere.

KidsJoyLounge
EVO I

Mesaj de KidsJoyLounge » Lun Dec 10, 2007 9:35 pm

QUOTE (Cristi)QUOTE (vyc_24)daca apesi de mai multe ori pe butonul de meniu ultima sectiune e PH
stie cineva ce inseamna?

PH = Power Horse adica puterea calului.
Poti sa incrementezi aceasta valoare si astfel creste puterea calului putere.

lol...scuzati-mi incursiunea, dar suna putin bizar ce spui, dar daca ai dreptate, banuiesc ca este doar la nivel matematic... si nu ofera imbunatatiri ale performantelor fizice...

vyc_24
EVO I

Mesaj de vyc_24 » Lun Dec 10, 2007 11:54 pm

nu cred ca m-ai inteles ce am vrut sa zic
cand apesi butonul MENU de mai multe ori iti apare AF>CT>......PH OFF
de sageti poti seta PH ON, PHIN R , PHIN L , PHIN LR
lamuriti-ma ce inseamna fiecare

KidsJoyLounge
EVO I

Mesaj de KidsJoyLounge » Mar Dec 11, 2007 3:30 am

QUOTE (vyc_24)nu cred ca m-ai inteles ce am vrut sa zic
cand apesi butonul MENU de mai multe ori iti apare AF>CT>......PH OFF
de sageti poti seta PH ON, PHIN R , PHIN L , PHIN LR
lamuriti-ma ce inseamna fiecare

mai, din cate tin minte asta aparea in meniul radio-ului, prin urmare, daca apare L in general e LEFT si R = RIGHT... se refera la canalul audio, PH-u... e aciditatea sunetului glumesc... dar chiar nu am citit manualul de utilizare, si hands-on nu mi-am dat seama de vreo diferenta, dar nici n-am fost asa de curios.

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Mie Dec 19, 2007 2:05 pm

Am citit in manual ce e cu PH. Citez: "Functia MUTE si PH, chiar daca apar in meniu sunt INOPERATIONALE". Adica degeaba sunt, ca nu le putem folosi. Sau numai pentru Romania. Cine stie.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Dec 19, 2007 3:16 pm

QUOTE (geticul)Am citit in manual ce e cu PH. Citez: "Functia MUTE si PH, chiar daca apar in meniu sunt INOPERATIONALE". Adica degeaba sunt, ca nu le putem folosi. Sau numai pentru Romania. Cine stie.

Eu am explicat mai sus ce inseamna PH.

Mai detaliat...am citit si eu pe undeva.

"Fiecare cal putere, de la motor la motor, permite o imbunatatire a valorii sale, atat din punct de vedere circular cat si liniar.
Tolerantele existente in soft determina ca desi valoarea sa din punct de vedere circular sa fie fixa, din punct de vedere liniar, in functie de factori
externi sa sufere scaderi/cresteri pe perioade nedeterminate.
In aceasta situatie, acest PH reprezinta o valoare de calibrare care in anumite situatii poate duce la imbunatatirea performantelor masinii D-voastra
iar in cazul utilizarii unor piese mai performante gen filtru sport, evacuare sport, etc comportamentul de strada se va transforma intr-un de WRC la
aceeasi valoare de apasare a pedalei de acceleratie si chiar cu acelasi consum

Milica Newton John"

Daca aveti intrebari...nu exitati...

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Mie Dec 19, 2007 3:34 pm

QUOTE (Cristi)QUOTE (geticul)Am citit in manual ce e cu PH. Citez: "Functia MUTE si PH, chiar daca apar in meniu sunt INOPERATIONALE". Adica degeaba sunt, ca nu le putem folosi. Sau numai pentru Romania. Cine stie.

Eu am explicat mai sus ce inseamna PH.

Mai detaliat...am citit si eu pe undeva.

"Fiecare cal putere, de la motor la motor, permite o imbunatatire a valorii sale, atat din punct de vedere circular cat si liniar.
Tolerantele existente in soft determina ca desi valoarea sa din punct de vedere circular sa fie fixa, din punct de vedere liniar, in functie de factori
externi sa sufere scaderi/cresteri pe perioade nedeterminate.
In aceasta situatie, acest PH reprezinta o valoare de calibrare care in anumite situatii poate duce la imbunatatirea performantelor masinii D-voastra
iar in cazul utilizarii unor piese mai performante gen filtru sport, evacuare sport, etc comportamentul de strada se va transforma intr-un de WRC la
aceeasi valoare de apasare a pedalei de acceleratie si chiar cu acelasi consum

Milica Newton John"

Daca aveti intrebari...nu exitati...

Eu stiu ca un cal putere are valoare fixa. Banuiesc ca ce vrei sa spui este reactia puterii motorului; dar atunci de ce are 3 valori.

KidsJoyLounge
EVO I

Mesaj de KidsJoyLounge » Mie Dec 19, 2007 7:26 pm

a banuit cineva ca PH poate veni de la PHone ?
PHIN L =left
R =right etc?

posibil sa fie o banuiala cretina, dar tot zic ca mai degraba tine de audio decat de ceva fizic sau soft la motor.

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Mie Dec 19, 2007 7:30 pm

QUOTE (KidsJoyLounge)a banuit cineva ca PH poate veni de la PHone ?
PHIN L =left
R =right etc?

posibil sa fie o banuiala cretina, dar tot zic ca mai degraba tine de audio decat de ceva fizic sau soft la motor.

Posibil sa ai dreptate. De fiecare data m-am gandit ce ar putea sa insemne. Si eu am banuit ca e legat de audio. chestia e ca nu am vazut nici o schimbare intre L si R. Ceea ce inseamna ca ce au scris in manual e adevarat. Nu e operational. Deci nu avem cum sa ne dam seama.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”