Piese Colt 1.5 Did

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
GeKados
EVO I

Mesaj de GeKados » Vin Oct 02, 2009 10:32 am

Salutare,

Pentru a reduce pe cat posibil costurile aferente unei revizii (role accesori, curea accesorii, filtre, ulei, placute frana), caut un magazin de unde sa pot achizitiona piesele mai ieftin decat preturile oferite de service-ul Mistubishi (cotatia lor se ridica la valoarea de 3200 RON cu tot cu manopera). Stie cineva un astfel de magazin?
De asemeanea, m-ar ajuta foarte mult daca cineva mi-ar putea recomanda anumiti producatori pentru piesele acestea si un tip de ulei de motor pentru acest model (Colt 1.5 DID).

Multumesc frumos.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Oct 02, 2009 10:53 am

Bine ai venit in club
Daca ai timp si vrei, poate ne prezinti si noua masinuta ta in sectiunea Masina mea si Jurnal de bord.
Pentru piese vezi AICI. Sunt sigur ca o sa gasesti produse mai ieftine decat la dealer.

GeKados
EVO I

Mesaj de GeKados » Vin Oct 02, 2009 11:38 am

Multumesc frumos pentru promptitudine si pentru primire. Urma sa prezint si acest aspect, dar inca nu am intrat fizic in posesia masinii.
Dupa ce o iau in primire se rezolva

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”