Incuiere Cu Cheia
Sint in situatia ciudata de a-mi da singur raspuns, dar nu-i nimic: e o veste buna si poate ajuta si pe altcineva. Incuierea si descuierea centralizata cu cheia merg doar la portiera soferului. La portiera din dreapta merge doar descuierea si incuierea pentru acea portiera (avind initial toate usile incuiate). Am crezut la inceput ca e un defect, dar am verificat la un dealer amabil si asa stau lucrurile la toate.
Asa am si eu la Lancer si asa e la toate masinile care au si inchidere centralizata pe cheie(in afara de butoane)..Actuatorul de la usa soferului are 5 fire in loc de 3 cate are un actuator obisnuit si da comanda de inchidere/deschidere la restul portierelor.Avand in vedere faptul ca soferul este primul care intra in masina si ultimul care pleaca(si asigura masina) este normal sa fie asa.Si din masina,daca asiguri usa de la sofer se incuie toata masina.
E reconfortant sa stiu ca este la fel in cazul Lancer-ului. Dar nu stiu cit de ?normal? e asa. Spre exemplu, la alte masini se poate inchide centralizat si de pe partea pasagerului... In fine, nu ma deranjeaza. E bine sa stiu ca nu e vorba de un defect, mai ales dupa ce am astepta raspunsuri vreo luna...