pareri despre masinile rulate de pe mitsubishi-motors.ro
- Andrei_Iasi
- EVO I
Eu unu nu m-as baga... pajero si l200 sunt din cele care au participat la adventure day si alte evenimente, evo x sunt alea care au fost la toata presa (vedeti revistele de pe la noi) si alergate grav pe pista de la Amckart, iar restu... toti stim cum se merge la drive-test si de catre ziaristi si altii. Eu zic ca mai bine una cu mai multi km de la un proprietar decat una cu putini km facuti de n persoane care toti vor sa vada ce poate.
Eu cred ca si daca iei masina de la proprietar nu stii ce s-a intamplat cu ea. Practic nu cred ca cineva are Evo si nu merge cu el "tare". Macar unde este posibil... Si eu merg cu masina la 6000 de ture din cand in cand. Pe de alta parte cunosc persoane care nu merg cu mai mult de 3000-3500 de rotatii. Ca sa nu o strice ...
Dupa mine tot ce conteaza este sa nu iei o masina care face mai putin decat dai pe ea. Daca masinile astea nu au cine stie ce defecte eu zic ca unele din ele merita banii. Totusi pe unele din ele le poti lua pe aceasi bani de la proprietar. Deci in cazul asta tot ce conteaza este starea masinii.
Dupa mine tot ce conteaza este sa nu iei o masina care face mai putin decat dai pe ea. Daca masinile astea nu au cine stie ce defecte eu zic ca unele din ele merita banii. Totusi pe unele din ele le poti lua pe aceasi bani de la proprietar. Deci in cazul asta tot ce conteaza este starea masinii.