bari de colt modificate

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Mie Aug 27, 2008 11:52 pm

ma gandeam sa fac rost de o bara de la un colt avariat si sa o dau la un meserias priceput care sa o faca din fibra cum vreau eu. poate reusesc sa fac o copie ralliart. daca aveti vreo bara care sa aiba suportii intregi sa stiti ca mi-ar folosi.

razzvanx
EVO I

Mesaj de razzvanx » Lun Oct 13, 2008 12:12 am

interesanta initiativa ta...mar interesa si pe mine...daca reusesti ceva...astept pareri si poze .

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Vin Oct 17, 2008 10:22 pm

Eu deja am facut una la repezeala dar nu imi place ce a iesit.In primul rand plasa e una ieftina,de bazar.
Fişiere ataşate
bara_colt.jpg
bara_colt.jpg (46.71 KiB) Vizualizat de 3970 ori

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Lun Oct 20, 2008 10:30 am

eu zic ca a iesit destul de bine ca lucratura....dar nu ai avut inspiratie sa faci un model frumos.poate ma ajuti si pe mine sa fac una dupa niste poze.platesc binenteles.

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Joi Oct 23, 2008 9:34 pm

Bara aia e facuta doar pt o racire mai buna a intercoolerului care e pus central(la mine)
In alta ordine de idei......daca ii voi pune o plasa de calitate,s-ar putea sa arate bine.

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Joi Oct 23, 2008 10:22 pm

daca iti trimit o bara ca a ta prin curier rapid si niste poze imi faci si mie una? platesc binenteles

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Joi Oct 23, 2008 10:35 pm

Uite:
Eu am apelat la un service de tinichigerie pt ca eu sunt mecanic.Bara aia o folosesc doar la curse.Din acest motiv,si mai ales pt ca am vrut sa o faca repede,nu sunt mofturos.Insa,nu a iesit ceva frumos.Adica,lucratura e aiurea.Doar daca iti trimit o poza cu rezolutie mare vei vedea si tu ca nu e lucratura fina.
In plus,pe sub bara,cam la jumatate,se afla bara de rezistenta(metalica,armatura) pe care o scot la curse.Intre noi fie vorba,e o nebunie,pt ca in caz de impact as face o mare stricaciune.In proiectele tale tine cont si de armatura,nu fi nebun ca mine.
Am uitat sa spun:deja mi-a aparut o fisura.

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Vin Oct 24, 2008 10:56 am

ne place mult cum arata. cat a costat?

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Vin Oct 24, 2008 10:28 pm

Sa va spun cat m-a costat?OK.Am platit doar 200 ron,adica doar lacul si vopseaua.Iar celui care s-a chinuit sa o taie si sa-mi lipeasca plasa,sa umple locurile proiectoarelor cu fibra,i-am mai dat 50 ron.
Trebuie sa va mai spun insa ca atelierul care mi-a facut-o colaboreaza cu atelierul meu si au muncit asa.......un cadou pt mine.
Insa,e facuta cam din graba,si nu a iesit ceva f fain.In plus,plasa din centru strica tot.Dar o voi imbunatati.

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Sâm Oct 25, 2008 2:16 pm

azi mi-am facut rost de bara de fata si ma apuc de ea.daca aveti ceva idei astept poze ceva.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”