Plasa portbagaj Colt CZ3
Salutare!
Am postat si pe Bursa in speranta caci va fi cineva care ma poate ajuta
Am nevoi de un sfat. Vreau sa imi pun o plasa in portbagaj deoarece am niste lucruri acolo care la orice miscare ale masinii se izbesc ingrozitor si ma innebunesc. Printre aceste lucruri este si extinctorul.
Si-a pus cineva vre-o plasa de bagaje sau stie cineva de vre-un sistem de prindere a bagajelor in portbagaj?
Va multumesc pentru ajutor!
Am postat si pe Bursa in speranta caci va fi cineva care ma poate ajuta
Am nevoi de un sfat. Vreau sa imi pun o plasa in portbagaj deoarece am niste lucruri acolo care la orice miscare ale masinii se izbesc ingrozitor si ma innebunesc. Printre aceste lucruri este si extinctorul.
Si-a pus cineva vre-o plasa de bagaje sau stie cineva de vre-un sistem de prindere a bagajelor in portbagaj?
Va multumesc pentru ajutor!
Eu nu am nevoie de asa ceva pentru ca merg cu portbagajul gol, dar iti zic ce as face eu.
Stiu ca la vw si skoda au optional asa o plasa, in consecinta as cauta la un dealer daca as putea achizitiona un asemenea accesoriu.
Va trebui sa o adaptezi pt portbagajul masinii tale, care cred ca e mai mic.
Deasemenea iti mai trebuie si niste carlige de care sa ancorezi plasa respectiva. Daca poti face rost de ceva finut (genul celor din portbagajul de passat), daca nu gasesti ceva potrivit la un magazin met-chim.
Sper sa iti fi fost de folos cumva.
Succes
Stiu ca la vw si skoda au optional asa o plasa, in consecinta as cauta la un dealer daca as putea achizitiona un asemenea accesoriu.
Va trebui sa o adaptezi pt portbagajul masinii tale, care cred ca e mai mic.
Deasemenea iti mai trebuie si niste carlige de care sa ancorezi plasa respectiva. Daca poti face rost de ceva finut (genul celor din portbagajul de passat), daca nu gasesti ceva potrivit la un magazin met-chim.
Sper sa iti fi fost de folos cumva.
Succes
Ce bune ar fi fost si in lancer macar carligele de care se prinde plasa. Chiar azi am mers cu doi pepeni in portbagaj care cred ca au facut acolo mai multi km decat eu cu masina . Dar cred ca daca avea er fi iesit mult mai scumpa masina. Ups .. m-am lasat dus de val si am uitat ca scriu la sectiunea colt
QUOTE (cix)Ce bune ar fi fost si in lancer macar carligele de care se prinde plasa. Chiar azi am mers cu doi pepeni in portbagaj care cred ca au facut acolo mai multi km decat eu cu masina . Dar cred ca daca avea er fi iesit mult mai scumpa masina. Ups .. m-am lasat dus de val si am uitat ca scriu la sectiunea colt
)
Buni pepenii plimbati cu lanceru ?
)
Buni pepenii plimbati cu lanceru ?