audio pt colt

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
Scrie răspuns
catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Joi Aug 28, 2008 11:57 am

robbycar de ce nu pus in loc de pioneer ala un dvd? cred ca ar da mult mau bine. eu asta am in plan

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Joi Aug 28, 2008 9:40 pm

Imi trebuie f mult sa iti explic......
Al doilea Cd are mai rolul de preamplif pt ca stie f bine sa corecteze semnalul(in plus are si iesire de sub).Din el semnalul pleaca la un amplf de putere(4x400) care imi duce boxele de pe spate si subwoferul.Ar trebui sa iti arat ca sa intelegi.

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Vin Aug 29, 2008 12:25 am

inteleg ce vrei sa spui dar sunt adaptoare pt mo3-ul de fabrica. eu am folosit si este foarte bun. semnalul pt statie l-am scos de pe boxele din usile dinspate cu un adpator care costa putin si este acelasi lucru ca atunci cand ai iesire speciala pt woofer. daca vrei mai multe detalii ti le pot da. in plus mai sunt o gramada de solutii pt a nu mofica istemul audio stock.

jules
EVO I

Mesaj de jules » Vin Aug 29, 2008 2:46 pm

QUOTE (catalinboldeanu)sall. parerea mea este sa nu schimbati nimic la sistemul audio pt ca ste bosse si este foarte bun. mai bine scoateti basul din mp3 si montati o statie cu woofer,eu asa am facut si se aude seuper bine. oricum dacavrei sa se auda muzica si afar nu ai reusesti pt ca masina este antifonata foarte bine si nici nu este frumos sa se auda muzica afara. asta se purta si inca se mai poarta la dacia 1300 care o au in mare parte tiganii(cel putin in constanta) pune o statie si un woofer si o sa vezi cat de misto este. ai claritate ai bass.

Stai ca nu inteleg ceva aici. Sa le luam pe rind:
1. Sistemul audio de pe Colt este Bosse ? (se spune bose, dar asta nu-i bai mare ). Daca este chiar BoSSe atunci isi merita calitatea si probabil si numele ( ca in panasoanic in loc de panasonic )
2. Tu cumva spui ca Coltul este antifonat ? Si inca foarte bine ?

Eu personal te iert mai ales pentru ca nu esti de acord ca muzica sa urle chiar atit de tare.
Si mai verifica si tu ce ai scris inainte sa apesi pe Post Reply, ca deja ma doare capul de la atitea greseli.

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Vin Aug 29, 2008 9:07 pm

Bineinteles ca exista zeci de modalitati de a imbunatati auditia pe o masina.
Totusi,eu sustin una si buna:iesirea pt subwofer trebuie sa fie altfel decat cea de pe boxa.La mine pot regla din cd-ul auxiliar frecventa pt sub,adica 50,80 sau 125 hz.Etc

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Dum Aug 31, 2008 5:35 pm

:shock: imi cer scuze pt greselile de mai sus.

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Dum Aug 31, 2008 5:41 pm

eu vreau sa montez un dvd sub casetofon si peurma sa bag si doua monitoare in tetiere, dar nu stiu cum sa fac sa se auda sonorul prin casetofonul de pe masina. are cineva idee? ca sa nu ma mai chinui sa caut o solutie

razzvanx
EVO I

Mesaj de razzvanx » Joi Sep 25, 2008 8:02 pm

yo am ales asa ceva de la jbl http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Bass_Pack/ miau fost recomandate si sunt f multumit ; par slabute(nu e delok asa) si mi se pare deajuns pt moment, kiar ma gandesc la insonorizare care la un cz3 costa cam 9mil. sunt de parere ca trebuie neaparat adaugat un nou player, ma gandesk la un pioneer sau alpine cu setari de bass. cu playeru lui si cu sistemu care vi lam aratat , coltu se aude foarte bn( cu bass la -4 este prea puternik in comparatie cu mediile si inaltele scoase de boxele lui la orice volum) avand in vedere ca nu avem un portbagaj care sa mai absoarba din sunet . acum imi caut si boxe pt el..as opta pt focal..ce ziceti? ma intereseaza mai mult claritatea decat puterea. pana la urma care sunt dimensiunile? diametru si adancime fata/spate? (nu am inteles fb din ce ati scris pana acum) aaaa...era sa uit cu tubu asta jbl miam luat gandu de la portbagaj si statia fiind tot acolo :-D

razzvanx
EVO I

Mesaj de razzvanx » Joi Sep 25, 2008 8:26 pm

altceva...am inteles k montajul unei statii cu woofer ar trebui faqt la mitsubishi ca sa nu pierdem garantia...am fost de acord cu asta pana miau spus k asta inseamna vreo 100 si ceva euro si trebuie programare adik in circa 2 sapt. am dat pana la urma in alta parte 1mil jumate + 40 ron un adaptor si am inteles k e vrajeala treaba cu pierdut garantia pentru modificari la sunet. (sper sa fie asa...o sa vad la urm revizie)

andrei

Mesaj de andrei » Mie Iul 01, 2009 6:00 pm

Eu am luat o jucarie asa. Zilele astea o sa il montez, sunt curios de rezultat.

LE: vor urma difuzoarele...

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”