Masina scutura la schimbarea treptei
QUOTE (alexio)Oare nu s-a dus nimeni cu vreo problema si sa le spuna ca masina nu este in garantie, ca e cumparata din Germania, si dupa ce ii deschid comanda interna de service si ii gasesc o gramada de chestii defecte sa isi aduca aminte ca masina e in garantie?
se poate intampla si asa...depinde cat de mare e spaga pe la directorul de service sau sef de atelier.sunt unii mecanici noi angajati care mai lucreaza pe comanda tip garantie din greseala, masina iesind de mult din garantie...aceste cazuri sunt rare totusi.
se poate intampla si asa...depinde cat de mare e spaga pe la directorul de service sau sef de atelier.sunt unii mecanici noi angajati care mai lucreaza pe comanda tip garantie din greseala, masina iesind de mult din garantie...aceste cazuri sunt rare totusi.
Eu , unul , daca sesizez ceva la masina mea in garantie si reprezentanta nu ma baga in seama, stiu ce am de facut:ii amenint cu protectia consumatorului.Eu am un autoservice si repar zilnic cateva masini.Mi-am luat masina noua pt ca niciodata nu am timp de a mea.
Inca ceva......
Am avut o plangere din partea unui posesor de VW .
Asta a cumparat o masina cu probleme si din cauza ca m-am atins de motorul ei a dat vina pe firma mea.Nu va trece prin cap cate inspectii am avut de la RAR,garda financiara,prot. cons etc desi aveam dreptate.
Ideea e ca daca ai masina in garantie trebuie sa mearga.PUNCT
Daca reprezentanta ma "abureste" stiu ce am de facut
Inca ceva......
Am avut o plangere din partea unui posesor de VW .
Asta a cumparat o masina cu probleme si din cauza ca m-am atins de motorul ei a dat vina pe firma mea.Nu va trece prin cap cate inspectii am avut de la RAR,garda financiara,prot. cons etc desi aveam dreptate.
Ideea e ca daca ai masina in garantie trebuie sa mearga.PUNCT
Daca reprezentanta ma "abureste" stiu ce am de facut
abia acum am citit si eu problema. intr-adevar, e ceva defect la ea.ca idee, incearca sa ai o atitudine de nervos pe acolo fara a-i injura insa.ia-i cu amenintari, cu protectia consumatorului,cu litigiu si proces,eventual cere sa vorbesti cum ajungi acolo direct cu seful de service.tocmai pentru asta este acolo,sa rezolve eventualele conflicte.ca si exemplu de turatie la plecarea de pe loc,cel mai jos am reusit sa plec la 1100 ture.cu a doua sub 20km si la mine incepe sa tremure.