Sfat pentru un M Colt cumparat cu banii jos

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mie Feb 13, 2008 8:22 am

QUOTE (Colty)Sondy, iti multumesc pentru sfaturi si pentru rapiditatea raspunsului.
P.S. "2dor", iti spun sincer ca esti previzibil si fara haz. Am prescurtat Mitsubishi cu "M" si oricine a citit mai mult de doua carti in viata lui si-a dat seama la ce ma refer. Nu trebuia sa te ostenesti sa cauti pistoale, dar, daca tot ai gasit unul, fa un serviciu omenirii si impusca-te!

Nu ma pot impusca asa de repede, nu de alta dar imi place sa fac misto de oamenii care se enerveaza ca...m repede.

bebe
EVO I

Mesaj de bebe » Lun Feb 25, 2008 7:25 pm

Eu am platit tot cu banii jos. Am dat 500 de euro avans, am primit chitanta , iar dupa o saptamana am platit toata suma. Fara contract, doar chitanta fiscala. In 9 zile de la achitarea sumei am primit masina. Bonus: vopsea metal, presuri si cam atat.

kristine77s
EVO I

Mesaj de kristine77s » Lun Feb 25, 2008 8:49 pm

masina mea a fost gata de livrare a doua zi dupa ce suma s-a platit in contul dealerului. bine, eu am luat-o prin credit bancar, nu cu banii jos. am avut insa noroc de un dealer care a stiut sa-si vanda marfa. urmeaza sa-i vedem si la servicii post-vanzare (cu toate ca sper sa nu fie nevoie )

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”