Defecte posibile COLT - rezolvare
revin cu aceeasi treba,la coltul meu trage stanga de ma sperii,am facut unghiurile e foarte bun,am scimbat jantele,cauciucurile intre ele dar nu sa schimbat nimic.am citit un pic in urma si cva a luat o masina de noua si tragea stanga dar nu a revenit cu rezolvarea problemei....poate ma ajuta cva....
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0015.JPG (76.53 KiB) Vizualizat de 2404 ori
QUOTE (Alex44 @ May 6 2011, 12:02 PM) Pai a inceput din senin? Ai lovit masina, ai luat vreo groapa nasoala? Cand rulezi cu masina, sunt zgomote anormale? Se incinge tare roata (discul de frana)? Aveai un vuiet/uruit (zgomot de rulment)?
Daca nu ne dai nici un indiciu nu putem sa ghicim. Eu suspectez un rulment gripat sau o frana blocata pe stanga. Se incinge discul de frana? Uruie vreun rulment?! Trage tot timpul, cand accelerezi, cand franezi, cand dai cu spatele?! Da si tu niste detalii.
Daca nu ne dai nici un indiciu nu putem sa ghicim. Eu suspectez un rulment gripat sau o frana blocata pe stanga. Se incinge discul de frana? Uruie vreun rulment?! Trage tot timpul, cand accelerezi, cand franezi, cand dai cu spatele?! Da si tu niste detalii.
din fericire sunt sofer de meserie dar asa cva nu am vazut.toate bune si trage in asa hal...ma gandesc ca ar fi cva ascuns si de asta am apelat la voi.este o persoana aici cu numele de tib0rg care a avut o astfel de problema chiar de la cumparare si nu a revenit cu detalii de rezolvare a problemei.cauciucurile sunt bune si jantele echilibrate....pe standul de directie corespund ungiurile....