Defecte posibile COLT - rezolvare
QUOTE (lvenoml @ Mar 20 2011, 11:52 AM) Bateria are cam 5 ani.
Dupa verificari, bateria nu era originala, si are marcaj de second-hand, deci nu stiu cati ani are.
Oricum, am fost la service si dupa masuratori au zis ca nu isi pot da seama ce are, dar ca in viitor ori ma lasa bateria ori alternatorul - oricum ar fi, nu e ceva grav. Cel putin nu m-au taxat pt ceva ce stiam deja. O sa vad ce pica prima data.
Dupa verificari, bateria nu era originala, si are marcaj de second-hand, deci nu stiu cati ani are.
Oricum, am fost la service si dupa masuratori au zis ca nu isi pot da seama ce are, dar ca in viitor ori ma lasa bateria ori alternatorul - oricum ar fi, nu e ceva grav. Cel putin nu m-au taxat pt ceva ce stiam deja. O sa vad ce pica prima data.
- kristine77s
- EVO I
Coltul meu cred c-a luat-o razna sau vrea sa-mi comunice ceva si eu nu-nteleg. De vre-o doua zile, cand deschid si-nchid masina din butoanele de pe cheie, in loc de formula cunoscuta (o clipire, respectiv 2 clipiri din semnalizatoare) am parte de o secventa de 9 (noua) clipiri scurte din aceleasi semnalizatoare.
Stie cineva ce-nseamna asta? Cartea nu mi-a fost de ajutor (sau n-am stiut eu unde sa caut...)
Multumesc mult
Stie cineva ce-nseamna asta? Cartea nu mi-a fost de ajutor (sau n-am stiut eu unde sa caut...)
Multumesc mult