Colt CZT

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Mar Feb 12, 2008 11:09 pm

Eu , unul , am curajul sa merg cu peste 200 CP pe aceeasi suspensie. La urma urmei puterea te ajuta la demaraj si viteza(dar aici mai trebuie si alta cutie).Am ras pana acum de BMW-uri de m-am prapadit.Mi-ar placea enorm sa rad si de alti snobi care cred ca daca au MB nu le sta nimeni in fata.Sa vezi cum le ies ochii din orbite cand iti citesc pe hayon "COLT"(am dezlipit CZT-ul de pe hayon desi f putini stiu ce-i aia).In concluzie:ma intereseaza doar puterea.Mi-as lua tot pachetul care e 3000 euro dar ..... as vrea sa gasesc si un cumparator pt suspensia,eleronul si rotile mele .Oricum ma mai gandesc.Dar.....sunt aproape...... :-D

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Feb 12, 2008 11:24 pm

3000 euro merita, dar unde l-ai gasit la banii astia ?
eu ieri am aflat de la un tip care a intrebat la mcar...

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Mie Feb 13, 2008 7:26 am

Sper sa nu vorbesc aiurea.Stiu de la un tip de la reprezentanta din Iasi.Mai intreb o data ca sa fiu sigur.Intreabati si voi la reprezentantele din localitatile voastre.

VooN
EVO I

Mesaj de VooN » Mie Feb 13, 2008 8:16 am

Am intrebat intrebat la dearul local si nu stiau nimic de modificari pt Colt, doar ceva de L200 si Outlander parca.
La 3000E nu e rau, rotile se pot pastra sa ai 2 seturi : iarna si vara.
Emblema cu CZT e lipita sau prinsa in nituri? Nu ramane semn?

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Mie Feb 13, 2008 11:52 pm

Ce nituri? E lipita.Am incalzit un pic zona si am dezlipit-o.Acum scrie doar "COLT" si nu se cunoaste nimic altceva.

buzzuc
EVO I

Mesaj de buzzuc » Joi Feb 14, 2008 5:55 pm

puneti si voi niste poZe cu czt-urile voastre :-D

and3yu
EVO I

Mesaj de and3yu » Joi Feb 14, 2008 7:00 pm

Oare pt 1.1 nu exista nici un pachet?Mai oficial.Ca pe net am mai gasit,de la 75 la 95 sau 89.

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Joi Feb 14, 2008 8:37 pm

UFFFFFFFFFFF.Chiar ma gandeam ca as da 3000 euro pe pachetul de putere insa.......teapa......Azi am aflat o alta varianta:6000 euro.In cazul asta nu mai bag.
Pt cel care vrea poze cu CZYT-ul:sunt atat de ocupat ca numai timp sa-mi pozez masina nu am.Vino la Brasov si vei vedea mai multe..... :-D

VooN
EVO I

Mesaj de VooN » Vin Feb 15, 2008 9:23 am

Am vazut acum 2 seri in Ploiesti un CZT care era diferit de ce stiam eu. Adica: avea alta bara (cred ca de CZ3), alte jenti(nu semanau cu nimic de la celelalte modele mitsubishi).
Pareau sa fie scaune sport inauntru, nu am vazut prea bine ca era intuneric.
Avea scris pe hayon Colt CZT si avea eleron.
Semana si nu prea.... dar imi parea cunoscut.
Pe site la Mitsubishi la CZT exista o sectiune de download unde este un screen saver, pe langa pozele cu CZT-ul "normal" exista si una cu un CZT care corespunde descrierii.
Voi stiti ceva de asta? O fi vre-un model mai vechi sau ce...? Sper sa nu-mi aduca astia un mutant dasta ca le dau cu el in cap.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”