Colt CZT
Eu , unul , am curajul sa merg cu peste 200 CP pe aceeasi suspensie. La urma urmei puterea te ajuta la demaraj si viteza(dar aici mai trebuie si alta cutie).Am ras pana acum de BMW-uri de m-am prapadit.Mi-ar placea enorm sa rad si de alti snobi care cred ca daca au MB nu le sta nimeni in fata.Sa vezi cum le ies ochii din orbite cand iti citesc pe hayon "COLT"(am dezlipit CZT-ul de pe hayon desi f putini stiu ce-i aia).In concluzie:ma intereseaza doar puterea.Mi-as lua tot pachetul care e 3000 euro dar ..... as vrea sa gasesc si un cumparator pt suspensia,eleronul si rotile mele .Oricum ma mai gandesc.Dar.....sunt aproape...... :-D
Am vazut acum 2 seri in Ploiesti un CZT care era diferit de ce stiam eu. Adica: avea alta bara (cred ca de CZ3), alte jenti(nu semanau cu nimic de la celelalte modele mitsubishi).
Pareau sa fie scaune sport inauntru, nu am vazut prea bine ca era intuneric.
Avea scris pe hayon Colt CZT si avea eleron.
Semana si nu prea.... dar imi parea cunoscut.
Pe site la Mitsubishi la CZT exista o sectiune de download unde este un screen saver, pe langa pozele cu CZT-ul "normal" exista si una cu un CZT care corespunde descrierii.
Voi stiti ceva de asta? O fi vre-un model mai vechi sau ce...? Sper sa nu-mi aduca astia un mutant dasta ca le dau cu el in cap.
Pareau sa fie scaune sport inauntru, nu am vazut prea bine ca era intuneric.
Avea scris pe hayon Colt CZT si avea eleron.
Semana si nu prea.... dar imi parea cunoscut.
Pe site la Mitsubishi la CZT exista o sectiune de download unde este un screen saver, pe langa pozele cu CZT-ul "normal" exista si una cu un CZT care corespunde descrierii.
Voi stiti ceva de asta? O fi vre-un model mai vechi sau ce...? Sper sa nu-mi aduca astia un mutant dasta ca le dau cu el in cap.