consum la 1.1
QUOTE (damutz)Oricum,tare experienta la serviceul Mcar.
Mda ...credeam ca sunt eu carcotas sau ghinionist dar nu e asa.
Eu am avut parte de experiente "tari" dar si experiente OK ...citeste http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t=372&start=0
Sunt foarte amabili, asta e adevarat.
Eu personal nu am vazut service OK si dupa cum am mai spus pe undeva pe aici...chiar am umblat prin service-uri din interes de serviciu.
Afara altfel stau lucrurile dar asta nu o sa vedem niciodata la noi...
Mda ...credeam ca sunt eu carcotas sau ghinionist dar nu e asa.
Eu am avut parte de experiente "tari" dar si experiente OK ...citeste http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t=372&start=0
Sunt foarte amabili, asta e adevarat.
Eu personal nu am vazut service OK si dupa cum am mai spus pe undeva pe aici...chiar am umblat prin service-uri din interes de serviciu.
Afara altfel stau lucrurile dar asta nu o sa vedem niciodata la noi...
- mariacchi234
- EVO I
In manual scrie ca in perioada de rodaj limitele de schimbare a vitezei sunt urmatoarele:
Treapta 1: max 30kmh
Treapta 2: max 50km/h
Treapta 3: max 80km/h
Treapta 4: max 110km/h
Treapta 5: max 135km/h.
Astea sunt limitele la care trebuiesc schimbate treptele, iar pentru treapta 5 fiind limita de viteza. Toate aceste viteze corespund unei turatii de aprox 4000 rpm. Pentru consum economic manualul zice sa schimbi dupa cum urmeaza:
Treapta 1: 25 km/h
Treapta 2: 40 km/h
Treapta 3: 65 km/h
Treapta 4: 85 km/h. La fel, limite de viteza pentru fiecare treapta, turatia e in jur de 3000 rpm.
Treapta 1: max 30kmh
Treapta 2: max 50km/h
Treapta 3: max 80km/h
Treapta 4: max 110km/h
Treapta 5: max 135km/h.
Astea sunt limitele la care trebuiesc schimbate treptele, iar pentru treapta 5 fiind limita de viteza. Toate aceste viteze corespund unei turatii de aprox 4000 rpm. Pentru consum economic manualul zice sa schimbi dupa cum urmeaza:
Treapta 1: 25 km/h
Treapta 2: 40 km/h
Treapta 3: 65 km/h
Treapta 4: 85 km/h. La fel, limite de viteza pentru fiecare treapta, turatia e in jur de 3000 rpm.
Am aflalt pina la urma cum se poate afisa consumul mediu daca nu ai butoanele de pe cd-playerul original:
1.Contactul pe OFF
2.Se apasa butonul din dreapta sus de la afisaj si se mentine apasat si pentru pasii urmatori
3.Se roteste cheia pe ON si se asteapta pina se sting ledurile de pe bord
4.Se apasa butonul SET de pe afisaj (dreapta jos) si se poate schimba de pe consum instantaneu pe consum mediu
1.Contactul pe OFF
2.Se apasa butonul din dreapta sus de la afisaj si se mentine apasat si pentru pasii urmatori
3.Se roteste cheia pe ON si se asteapta pina se sting ledurile de pe bord
4.Se apasa butonul SET de pe afisaj (dreapta jos) si se poate schimba de pe consum instantaneu pe consum mediu