Capac Motor
M-am interesat ce si cum in legatura cu capacul de motor din fibra de sticla si am ajuns la concluzia ca, desi se poate face, nu este recomandat, deoarece exista riscul sa se deformeze de la variatiile de temperatura...asta pentru ca, chipurile, nu se poate folosi rasina rezistenta la temperaturi ridicate decat in combinatie cu tesatura din fibra de carbon...
As vrea sa cumpar un capac de motor la coltul de 1.3. Voi ziceti ca s-ar potrivi capacul motorului de 1.5 de lancer sau cel de pe czt. Voi sunteti siguri de asta? Cei de la piese fac cautarea dupa model si e clar ca nu gasesc acel accesoriu daca el nu vine nici in standard nici ca optional.
@COObra daca ai acces la informatii de genul asta poate ma ajuti si pe mine cu un part number. Mersi.
@COObra daca ai acces la informatii de genul asta poate ma ajuti si pe mine cu un part number. Mersi.
pai part nuber exista, dar cautarea se face doar dupa lancerul de 1,5....ala e singurul care are.
CZT .... nu cred ca se potriveste fara modificari.
1,3 si 1.5 ar trebui sa se potriveasca. adica 1.5 se potriveste sigur, nu stiu la 1.3
ar mai merge si de smart, dar nu am intrebat cat costa.
de lancer de 1.5 e vreo 100 euroi
CZT .... nu cred ca se potriveste fara modificari.
1,3 si 1.5 ar trebui sa se potriveasca. adica 1.5 se potriveste sigur, nu stiu la 1.3
ar mai merge si de smart, dar nu am intrebat cat costa.
de lancer de 1.5 e vreo 100 euroi