Vine Iarna ... Ajutor in legatura cu cauciucurile !!!
Buna ziua , cu ocazia apropierii iernii , ne gandim cum sa facem sa ne deplasam , eu am 1.3 SAM 2008 , sunt sigur ca majoritatea stiti jantele si cauciucurile (dimensiuni : 205/45/r16), prima intrebare si cea mai importanta ar fi daca pot pune cauciucuri de 205/55/r16 ? adica de la talonul de 45 sa urc la 55 , asta ma macina deoarece cauciucurile pe 55 sunt considerabil mai ieftine decat cele pe 45 ! A FACUT CINEVA ASTA ?????
Salut!
Anul trecut am avut si eu aceeasi problema in Brasov.
Eu am un SAM 1.1 si aceleasi roti. Pe timp de iarna patinaj artistic.
Anul asta am facut un compromis. Am cumparat jante de aliaj de la Rial pe 15 cu 1.200 - toate 4.
Acum am facut comanda de cauciucuri Polaris.
Asa ca la pret de un cauciuc am o roata completa (sunt mai linistit si cu roata de rezerva lipsa acum)
Eu unul am cautat in Brasov jante de tabla de 14 de am inebunit. Asa ca m-am enervat si am luat de aliaj.
Anul trecut am avut si eu aceeasi problema in Brasov.
Eu am un SAM 1.1 si aceleasi roti. Pe timp de iarna patinaj artistic.
Anul asta am facut un compromis. Am cumparat jante de aliaj de la Rial pe 15 cu 1.200 - toate 4.
Acum am facut comanda de cauciucuri Polaris.
Asa ca la pret de un cauciuc am o roata completa (sunt mai linistit si cu roata de rezerva lipsa acum)
Eu unul am cautat in Brasov jante de tabla de 14 de am inebunit. Asa ca m-am enervat si am luat de aliaj.
ori iti cumperi jante de la un magazin sau dealer si te vor costa ceva, ori cauti pe la vulcanizari jante SH. eu am gasit anul trecut niste SH la o vulcanizare. nu putea sa le vanda deloc, ca nu se potriveau la nici o masina europeana sau americana. Mersesera numai pe o mazda. Am verificat daca se potriveau si a fost super.
Vezi ca la jantele noastre trebuie sa fie distanta intre prezoane de 114; e masura in special pentru japoneze sau coreene. iti recomand sa iti iei jante de 14 sa ai talonul mai inalt.
Vezi ca la jantele noastre trebuie sa fie distanta intre prezoane de 114; e masura in special pentru japoneze sau coreene. iti recomand sa iti iei jante de 14 sa ai talonul mai inalt.
- cristisandu81
- EVO I
Iata ca vine iarna si anul acesta........chiar daca nu se prognozeaza o iarna f grea as vrea sa ma pregatesc......doar e prima iarna cu noul colt :-D
Deci, pe colt cel mai bun cauciuc pentru iarna ar fi: 175/65 R14 82T ??? - cu janta de tabla evident.....
Unde gasesc si eu la second hand asa ceva ........???
Aveti o alta optiune de cauciucuri care s-ar potrivi mai bine ?
Deci, pe colt cel mai bun cauciuc pentru iarna ar fi: 175/65 R14 82T ??? - cu janta de tabla evident.....
Unde gasesc si eu la second hand asa ceva ........???
Aveti o alta optiune de cauciucuri care s-ar potrivi mai bine ?
- Cristian Todea
- EVO I