Problema Computer Bord
tks...in principiu voi incerca si eu aceeasi varianta (schimb display cu unul sh) si sper sa tina macar 2 ani...oricum RUSINE fabricantului Mitsubishi ptr ca, desi este cert defectul de fabricatie si/sau proiectare ptr display, nu s-au luat masuri de remediere (rechemare auto in service)...sunt curios daca acest tip de defect-extrem de des intilnit in RO- a fost altfel tratat in alte tari...
ceva noutati referitoare la problema displayului...am desfacut de mai multe ori consola care contine si displayul buclucas...de vina nu este un defect al LCD-uului (ecranul propriu-zis) ci placa de baza a acestuia ...operatiuni: am facut rost de o consola (de la un colt din 2004 din pacate) de la care am luat placa de baza (am desprins lcd-ul-2 puncte de dezlipit) si am pus lcd-ul de la displayul colt-ului meu...concluzia: ecranul de la displayul este absolut ok, problema ramine la placa de baza la display...momentan inca mai caut un display sh ptr coltul meu (colt 6 din 2006-2007)...daca aveti unul rog msg,