Coltul Din 93 Are Mufa Obd?
Am un Colt din 1993 1600cc 16v, si as vrea sa stiu daca are mufa OBD si unde anume este pozitionata, eu am o masina pregatita pentru RallyCross si are demontat interiorul, a ramas doar bordul si nu gasesc mufa.
- Fişiere ataşate
-
- DSCN8945.JPG (1.95 MiB) Vizualizat de 5954 ori
-
- DSC_0152.JPG (1.3 MiB) Vizualizat de 5946 ori
Salut,
nu stiu cat te ajuta in problema asta - un simplu search dupa "obd" nu a returnat nici un rezultat, insa cu siguranta mai devreme sau mai tarziu iti va fi de folos.
Workshop Manual Mitsubishi Colt 1991 1995
PS: de curiozitate, unde au loc aceste etape de RallyCross si care ar fi conditiile de participare? Pentru a nu face offtopic aici, as aprecia fie sa imi raspunzi in sectiunea Motorsport, deschizand un nou subiect - probabil mai avem colegi interesati, fie pe PM.
Multumesc.
nu stiu cat te ajuta in problema asta - un simplu search dupa "obd" nu a returnat nici un rezultat, insa cu siguranta mai devreme sau mai tarziu iti va fi de folos.
Workshop Manual Mitsubishi Colt 1991 1995
PS: de curiozitate, unde au loc aceste etape de RallyCross si care ar fi conditiile de participare? Pentru a nu face offtopic aici, as aprecia fie sa imi raspunzi in sectiunea Motorsport, deschizand un nou subiect - probabil mai avem colegi interesati, fie pe PM.
Multumesc.