Manual De Reparatii Si Intretinere Lancer Clasic
QUOTE (gabitzu @ Jun 21 2010, 01:28 PM) Driectore, merge urcat pe un server de hosting si pus linkul aici.
Eu unul il vreau, de fapt e de ajuns sa ajunga la unul dintre noi sa-l putem pune la share pentru toata lumea.
Spuneti-mi ce server preferati si vi-l pot pune ...
... sau daca putem pune pe serverul mitsu.ro si mai bine.
Voi decideti ... repede ca e fierbinte, abia asteapta sa vina la voi ...
pe hosting nu sta prea mult cred ca 10 zile maxim
Eu unul il vreau, de fapt e de ajuns sa ajunga la unul dintre noi sa-l putem pune la share pentru toata lumea.
Spuneti-mi ce server preferati si vi-l pot pune ...
... sau daca putem pune pe serverul mitsu.ro si mai bine.
pe hosting nu sta prea mult cred ca 10 zile maxim
QUOTE (Directoru @ Jun 21 2010, 06:21 PM) Spuneti-mi ce server preferati si vi-l pot pune ...
Well, orice server de hosting e bun, alege tu unul nu conteaza: mediafire, rapidshare, fileshare, 4shared, etc... site-uri sunt destule.
Pe site-ul mitsu nu cred ca-l putem hosta, noi deja aveam probleme cu pozele, poate mai bine raspunde la asta Andrei sau Chacha.
Asteptam linkul
Well, orice server de hosting e bun, alege tu unul nu conteaza: mediafire, rapidshare, fileshare, 4shared, etc... site-uri sunt destule.
Pe site-ul mitsu nu cred ca-l putem hosta, noi deja aveam probleme cu pozele, poate mai bine raspunde la asta Andrei sau Chacha.
Asteptam linkul
- metal_militia
- EVO I