Revizii (la general)
Da, am observat emoticonu'...atasat la ultima fraza care intr-adevar era in spirit de gluma, nu si restul...
Ai glumit sau nu, dar continui pe aceeasi idee fixa...eu nu ti-am anulat nici o neutralitate, nu eu te-am adus in discutie...
Iarasi... care "acuzati" ?
La cine te referi ? Ca deja nu mai vad nici un emoticon care sa-mi sugereze ca ar fi vorba de o gluma.
Nu trage dom' Semaca! Sunt eu Lascarica! )
Ai glumit sau nu, dar continui pe aceeasi idee fixa...eu nu ti-am anulat nici o neutralitate, nu eu te-am adus in discutie...
Iarasi... care "acuzati" ?
La cine te referi ? Ca deja nu mai vad nici un emoticon care sa-mi sugereze ca ar fi vorba de o gluma.
Nu trage dom' Semaca! Sunt eu Lascarica! )
- Cristian Todea
- EVO I
- Cristian Todea
- EVO I
- Cristian Todea
- EVO I
- Cristian Todea
- EVO I
QUOTE (Cristian Todea)sa-l intreb pe Zamfirescu daca imi face reducere la un EVO. ) ) ) ) ) :roll: :roll: :roll: :roll:
Ahaaa...am inteles acum care e problemaaaaaaa! )
Mda...
La a treia masina achizitionata ai merita un discout, dar la cat te-ai agitat tu pe aici... e clar ca vrei un discount serios!
Heheheh romanu' tot roman!
Sigur esti roman ?
Nu ca nu ai avea dreptate in mare parte, insa mi se parea mie ceva ciudat, imi mirosea a tiganie de la un punct in sus si iataaaa ! )
Discount ha ? )
D-aia ii dadeai in sus si in jos cu "deja afara se vand masini la juma' de pret, unde se mai vandm ca prin europa nu prea se mai vand..." sau
"sa-i puna pe ganduri pe ai nostri, mai rai ii fac.socoteala pe care si-o fac ei e simpla. nu mai vindem masini traim din service. si o sa mai umfle putin manopera si adosul la piese"....samd.
Nene Todea, nene Todea...iti admir ambitia, scopul e ok, mijloacele insa nu sunt de laudat! )
Dar inteleg...
Ce nu face omu' pentru un EVO ?
Mai ales dupa ce trece printr-un curs de conducere sportiva Titi Aur de unde pleaca visand frumos si pe buna dreptate...
Insa nu asta e...solutia... si nici bautura!
Bafta oricum!
PS. Scrii frumos si ma asteptam sa umpli un topic cu povesti pentru copii mari de sambata trecuta!
Ahaaa...am inteles acum care e problemaaaaaaa! )
Mda...
La a treia masina achizitionata ai merita un discout, dar la cat te-ai agitat tu pe aici... e clar ca vrei un discount serios!
Heheheh romanu' tot roman!
Sigur esti roman ?
Nu ca nu ai avea dreptate in mare parte, insa mi se parea mie ceva ciudat, imi mirosea a tiganie de la un punct in sus si iataaaa ! )
Discount ha ? )
D-aia ii dadeai in sus si in jos cu "deja afara se vand masini la juma' de pret, unde se mai vandm ca prin europa nu prea se mai vand..." sau
"sa-i puna pe ganduri pe ai nostri, mai rai ii fac.socoteala pe care si-o fac ei e simpla. nu mai vindem masini traim din service. si o sa mai umfle putin manopera si adosul la piese"....samd.
Nene Todea, nene Todea...iti admir ambitia, scopul e ok, mijloacele insa nu sunt de laudat! )
Dar inteleg...
Ce nu face omu' pentru un EVO ?
Mai ales dupa ce trece printr-un curs de conducere sportiva Titi Aur de unde pleaca visand frumos si pe buna dreptate...
Insa nu asta e...solutia... si nici bautura!
Bafta oricum!
PS. Scrii frumos si ma asteptam sa umpli un topic cu povesti pentru copii mari de sambata trecuta!
- Cristian Todea
- EVO I
daca nu as stii ca esti haios si cerebral, chiar as face scandal. da , m-ai prins sunt indragostit de marca. as face ceva radical, sa dorm cu ea in pat, dar cum am zis pe alte forumuri, unde mi se spune Micutu, as dormi cu ''ea'' in pat. dar nu ma lasa Micuta. Dar am inteles ''gluma''. Frate, e masina, mi-a dat tot ce am vrut eu. Dar sa nu revenim la subiect.
- Cristian Todea
- EVO I