Revizii (la general)

Intrebari si pareri despre revizii.
Scrie răspuns
Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 5:16 pm

Cam as stau lucrurile pe la noi...sa moara fratii mei daca te mint!

asta e tare rau.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mar Noi 04, 2008 8:19 pm

QUOTE (Cristi)QUOTE (DeBogdan)Nu pot decat sa-i multumesc lui Cristi. A spus exact ce trebuia.
[...]...oricum nu mai fac 13-14, furibund, prin service. )[...]
Trebuie sa existe flexibilitate de ambele parti...pana la un punct, desigur.
Draga Cristi,

1. Nu fac 13-14 ca un leu in cusca prin service! Dar stau in show-room dupa masina sa fie gata.
2. Daca nici eu nu am fost cu ei un om flexibil.... Unii ar spune ca un om care s-a dus sa-si ia masina de la vopsit de vreo 7 ori (de fiecare data refuzind-o pentru ALT defect de vopsire), este destul de flexibil, poate chiar prost.
3. De acum incolo, urmind sfatul tau si datorita faptului ca Bogdan iti multumeste ca ai spus foarte succint ce ar fi vrut el sa spuna, o sa rog receptionerul sa-mi puna ulei Mobil/Castrol/Aral si SA-MI MONTEZE FILTRUL DE POLEN IN POZITIA CORECTA!!!! Ca inteleg ca daca nu le atragi atentia, nu e de datoria lor. Dar oare o fi de datoria lor sa schimbe filtrele? Sau, OARE, trebuie sa le atrag atentia sa-mi puna si ulei in motor? Acu' deja m-am crispat, daca nu le atrag atentia, MI-OR MAI DA MASINA INAPOI? :shock:
4. Apropos de atras atentia, oare de ce mi-au echilibrat rotile daca eu nu le-am atras atentia? :roll: Si, daca tot le-am atras atentia, de ce nu mi-au rezolvat si topaiala motorului?

QUOTE (Cristi)Eu eram negru de suparare pe acest service...de ceva timp lucrurile s-au schimbat in bine, dar mai au de lucru la anumite capitole.
Sa speram ca va fi din ce in ce mai bine!
Oricum se fac eforturi sa multumeasca pe toata lumea, asta e clar!
Sunt unii care nu au ce sa caute acolo...ce-i drept!
Draga Cristi,

Stii cind voi considera eu ca lucrurile au inceput sa se schimbe-n bine? Cind mesajul QUOTE (DeBogdan)Nu pot decat sa-i multumesc lui Cristi. A spus exact ce trebuia. imi va fi adresat mie (ca le atrag atentia asupra realitatii din service) si nu tie (care le iei apararea).
In mod normal n-ar fi trebuit sa ma lase sa plec din service cu masina vopsita in halul ala, dar de fiecare data au incercat sa ma tromboneasca. Stii cum arata o bara vopsita cu adaugirea pe ea, crapata la imbinare? Stii cum arata un stalp zgariat prin service si pe urma polisat pina s-a ajuns la stratul de grund de sub vopsea? Stii cum se lustruieste o neconformitate a vopselei pina ti se matuieste totul pe linga neconformitatea respectiva? Stii cum e sa ti se spuna c-ai venit cu adaugirea de la bara LIPITA CU SILICON si ca nu au rupt ei prinderile la demontare? Imi pare rau ca nu ne putem vedea in timpul zilei, sa vezi lucrare de service specializat!

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Noi 04, 2008 11:28 pm

Marty,

Cu ce sa incep ?

Pe de o parte imi vine sa rad pentru ca dintr-o data, din singurul nemultumit sau printre ff putinii nemultumiti (la timpul trecut in cazul meu), care scria pe forum toate experientele din service ca sa vada colejii de forum si sa incerce sa nu pateasca la fel, am ajuns un fel de vocea mcar intr-o jungla de clienti de nemultumiti!
Pai cand eu scriam romane pe aici referitoare la ce minunatiile care se petreceau in service, unde erati tata ?
Aaaa, atunci erati multumiti sau neutri...erati niste domni!
Ba chiar anumiti coleji de forum se distrau pe seama celor scrise de mine, ghinionistu', era amuzant, altii se luau de mine ca nu sunt corect, ca acuz fara motiv niste oameni care muncesc pe branci si discutiile s-au tot intins...
Cu alte cuvinte cand criticam, aveam ceva cu mcar...acum cand exemplific si partile bune, le iau apararea...hmmmm.

Pe de alta parte nu imi vine sa rad pentru ca, asa cum i-am spus si lu' Cristian Todea, sunt convins ca problemele enumerate de voi sunt reale...parca ma vad pe mine acum ceva timp...
Mesajele mele nu au scuzat mcarul, nici nu le-am luat apararea cum au facut multi altii cand eu comentam negativ, am spus ca da, aveti dreptate...dar in acelasi timp si cum am procedat eu ca sa nu mai am surprize, surprize si ca se poate sa se faca si treaba buna.
Mi-am spus punctul de vedere in egala masura si cand am fost multumit si cand am fost nemultumit.
Sunt opiniile mele si nu ma intereseaza ce crede unul sau altul, nu fac gasca cu nimeni, nici cu mcar, nici cu Bogdan, nici cu mitsu.ro sau membrii sai pentru ca nu este o comunitate reala, nici cu nimeni.
Faptul ca eu sunt multumit acum un inseamna ca nu cred ce spuneti voi aici...

QUOTE (Marty)1. Nu fac 13-14 ca un leu in cusca prin service! Dar stau in show-room dupa masina sa fie gata.
Nu era vorba de tine aici, nu era nici o aluzie, crede-ma.
Era vorba doar de mine cand reveneam de N ori in service pentru o problema...

QUOTE (Marty)2. Daca nici eu nu am fost cu ei un om flexibil.... Unii ar spune ca un om care s-a dus sa-si ia masina de la vopsit de vreo 7 ori (de fiecare data refuzind-o pentru ALT defect de vopsire), este destul de flexibil, poate chiar prost.
Se pare ca esti chiar mai flexibil sau mai prost decat mine.
Felicitari!
Ai doborat orice record!

QUOTE (Marty)3. De acum incolo, urmind sfatul tau si datorita faptului ca Bogdan iti multumeste ca ai spus foarte succint ce ar fi vrut el sa spuna, o sa rog receptionerul sa-mi puna ulei Mobil/Castrol/Aral si SA-MI MONTEZE FILTRUL DE POLEN IN POZITIA CORECTA!!!! Ca inteleg ca daca nu le atragi atentia, nu e de datoria lor. Dar oare o fi de datoria lor sa schimbe filtrele? Sau, OARE, trebuie sa le atrag atentia sa-mi puna si ulei in motor? Acu' deja m-am crispat, daca nu le atrag atentia, MI-OR MAI DA MASINA INAPOI? :shock:
Mi-a placut... )
Normal ar fi ca receptionerul trebuie sa spuna clientului ca are de ales intre uleiurile X, Y, Z...
Clientul alege in functie de buzunar...
Dar probabil ca nu toti receptionerii isi informeaza clientii si de aici, probleme.
Evident clientul are toate motivele sa comenteze ulterior pentru ca el se asteapta sa i se puna in masina acelasi ulei si a aflat prea tarziu.
Mi s-a intamplat mie si dupa cum am mai spus le-am cerut sa-l dea jos si sa-mi puna in motor Mobil I.
Am dat un exemplu cu uleiul...dar e valabil pentru diverse.

QUOTE (Marty)4. Apropos de atras atentia, oare de ce mi-au echilibrat rotile daca eu nu le-am atras atentia? :roll: Si, daca tot le-am atras atentia, de ce nu mi-au rezolvat si topaiala motorului?
De cate ori ai fost cu defectul asta ?
Pare o problema serioasa, e nevoie intre 10 si 15 deplasari in service pentru aceasta problema.
Initial nu se observa defectul, e neconcludent, apoi nu se stie de unde e sa mai asteptam poate dispare, apoi e din cauze de exploatare, drumuri, samd, apoi incepe sa se ia prin eliminare si practic aici ai avantajul ca iti inveti masina daca asisti la lucrari pentru ca incet incet se demonteaza si monteaza la loc toate componentele. )

QUOTE (Marty)Stii cind voi considera eu ca lucrurile au inceput sa se schimbe-n bine? Cind mesajul QUOTE (DeBogdan)Nu pot decat sa-i multumesc lui Cristi. A spus exact ce trebuia. imi va fi adresat mie (ca le atrag atentia asupra realitatii din service) si nu tie (care le iei apararea).

Da, de acord, dar stii care e partea amuzanta ?
Ca nu va adresati unii altora direct, ci indirect! )
Acum eu am mai primit multumiri pe forum pentru ca am spus ce trebuia, chiar am podul plin, dar le-am ignorat pentru ca nu scriu ca sa dau bine in ochii unora sau altora.

QUOTE (Marty)In mod normal n-ar fi trebuit sa ma lase sa plec din service cu masina vopsita in halul ala, dar de fiecare data au incercat sa ma tromboneasca.
Stii cum arata o bara vopsita cu adaugirea pe ea, crapata la imbinare? Stii cum arata un stalp zgariat prin service si pe urma polisat pina s-a ajuns la stratul de grund de sub vopsea? Stii cum se lustruieste o neconformitate a vopselei pina ti se matuieste totul pe linga neconformitatea respectiva? Stii cum e sa ti se spuna c-ai venit cu adaugirea de la bara LIPITA CU SILICON si ca nu au rupt ei prinderile la demontare? Imi pare rau ca nu ne putem vedea in timpul zilei, sa vezi lucrare de service specializat!

Nu stiu cele enumerate de tine, dar stiu si eu destule de la mine...daca incep nu mai ma opresc.
De fapt sunt si aici pe forum, dar nu a interesat pe nimeni...
Te cred nu trebuie sa-mi arati.

Tu, Cristian Todea nu aveti de ce sa ma convingeti pe mine si stiti si voi asta.
Voi, adresandu-va mie aici pe forum de fapt doriti sa va adresati celor de la mcar...
Eu nu am negat aceste probleme, ele exista, doar ca vorbind din punctul meu de vedere la timpul prezent, multumit fiind, am scos in evidenta si aspecte mai pozitive sau mai bine zis am dat si exemple pozitive.
In plus de asta nu cred ca service-urile de cartier sunt o solutie buna la o masina japoneza, filtrele de 35 ron la fel, de asemenea sa nu ne imbatam cu apa rece ca la alte marci e fericire, samd., dar toate acestea fara a lua partea mcarului, incercand sa va inchid gura, samd )
Daca asa am facut, rog mcaru' sa se sesizeze si sa noteze numarul meu de cont in euro ......

La modul cel mai serios acum, baietii aia stiu sa si vopseasca, sa repare, samd...cand vor!
Chiar pot sa faca treaba foarte buna, eu m-am convins de asta.
Cu greu dupa 1 an si 6 luni de neplaceri, dar asta e...

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mie Noi 05, 2008 4:56 am

pana la urma cati au avut probleme cu m car expozitiei? il rog pe andrei sa faca un poll. asta asa ca e bine de stiut. Cristi, Marty, nu vreti voi sa continuam discutia asta la m car? Cix nu mai zici nimic. e clar ca ai rude la m car. Coobra si tu ai tacut. avea dreptate Cristi, ti-e frica sa nu intri pe lista neagra la m car. madmax ai vandut coltul? ) vezi ca e oferta la golf.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Noi 05, 2008 8:43 am

QUOTE (Cristian Todea)... Cix nu mai zici nimic. e clar ca ai rude la m car...
Daca vreti eu vin cu voi, dar veniti si voi la Brasov cand o sa fie de protestat si aici.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Noi 05, 2008 11:14 am

........

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Noi 05, 2008 12:49 pm

Care Cristi, care "infiltrat", care tacere ?
Am spus eu asa ceva ?
Ti se pare ca am insinuat ceva ?

Ti se pare! Fii serios!

Tu ai citit posturile anterioare ? Toate ?
Ia mai citestele inca odata si spune-mi unde te acuz!
Daca tu imi arati asa ceva...eu iti cer scuze public!

Ah, ca atunci cand Cristian Todea, care probabil a vazut niste posturi de-ale tale in care te plangeai de nu stiu ce in service...a amintit si numele tau in cadrul initiativei sale de a demara discutii cu cei de la mcar...da, m-am amuzat pentru ca stiam ca lucrezi acolo ! ca am zis la caterinca... hai sa vedem ce zice Coobra, dar nu eu ti-am adus numele in discutie ! )

Nu era nimic aiurea de interpretat aici!
Ai interpretat gresit!

Si retine ca nu am nimic cu tine chiar daca ne-am mai ciondanit pe forum. )
Asa m-am ciondanit si cu Bogdan, si cu mcar si cu multa lumea...dar nu am nimic cu nimeni...zic ce am de zis si imi trece!

Hai sa terminam cu paranoia asta care s-a creat aici...spionaje, infiltrari, samd.

PS. Da, nu imi place toba ta, vizual vorbind, in rest mi-a placut cum se aude!

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Mie Noi 05, 2008 2:03 pm

Sigur aici nu e un site de spionaj "Bond, James bond!!'??

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Noi 05, 2008 2:10 pm

Subiectul mcar deja ma plictiseste si din punctul meu de vedere, asa cum stau lucrurile pe la noi, in contextul actual...mai mult decat ofera acum, nu as avea ce sa le pretind.
Pentru masina mea cel putin, sunt cei mai indicati...altii nu exista si nici de experimente nu imi arde.
Cand va fi o concurenta reala si nu va exista acest monopol atunci voi avea ce sa evaluez, ce sa compar si ulterior sa aleg pe cel mai bun.

Cand o sa citesc pe forumuri de honda, suzuki, etc. numai lucruri bune, atunci o sa merg la un un muzeu sa caut costumatii de viteji din vremuri demult apuse, eventual costumul razboinicului luminii si echipat corespunzator o sa merg cu jalba in bat prin Europa pentru a cere dreptate.
Dar asta nu se va intampla niciodata!

Am avut nemultumiri, m-am plans pe diferite tonalitati, m-au ascultat, au incercat sa rezolve problemele la momentul respectiv, cu unele au reusit din prima, cu altele nuuuu , nu m-am lasat, am revenit pana s-au rezolvat, i-am comentat pe forum, luat la misto, nu s-au suparat, ba chiar mi-au cerut si mai mult parerea, m-au intrebat si mai mult de vorba ca sa vada unde gresesc, i-am jignit pe unii sau le-am vorbit frumos si cu toate astea m-au primit de fiecare data ca pe un vechi prieten chiar daca se vedea ca uneori nu le cade bine ce scriu pe forum, cu unii am o relatie cordiala pe altii nu-i cunosc, sunt comunicativi daca nu te afisezi ostil, in general isi recunosc greselile, asta daca nu apar scuzele, unele de bun simt, dar mai cu seama incearca sa le rezolve, nu e nevoie sa fii "atent" pentru a fi bagat in seama, nu au preturi mici dar nici prea mari, insa nici nu mi s-a parut ca am fost furat, nu am fost restrictionat in service, am intra unde am vrut, am vorbit cu cine am vrut si ce am vrut de parca as fi fost la mine acasa, am trantit si usile cand am fost nervos, chiar am injurat...ca cica asa e in familie. )
Dupa mai bine de 1 an am ajuns sa fiu si multumit, ultimele 5 vizite la ei mi-au redat increderea ca pot face si treaba buna, merg de fiecare data cu placere la mcar expozitie, pe de o parte imi clatesc ochii, vad multe mitsubishi-uri la un loc, masini demontate, motoare, mai o discutie cu unu', altu', ce mai e nou, o gluma, o intrebare, un raspuns...nu ma plictisesc!

Ar fi misto sa aiba la "vitrina" niste motoare demontate sau sectiuni si un tip pregatit si pasionat gen Coobra :-) care sa povesteasca ce si cum cand mergem pe acolo...mie imi plac povestile astea chiar daca nu le inteleg in totalitate.
As vrea de asemenea sa pot achizitiona dvd-uri cu filmulete in care sa vedem evolutii ale masinilor si pilotilor Mitsubishi in WRC si raliul Paris - Dakar.

Deci astea sunt aspecte observate de mine in decurs de 2 ani si 4 luni!
La capitolul atitudine afisata fata de client, sunt peste tot ce am intalnit pana acum in Romania!
Tot ce am intalnit eu...
Mitsubishi, mcar facand o medie sunt OK!

Nu am de ce sa merg la ei, nici sa-i iau de guler deoarece experientele mele negative cu ei sunt deja vechi, nici sa-i felicit pentru ca asta e jobul lor si e normal sa si-l faca cat mai bine.
Am intalnit acolo si oameni al caror loc nu e acolo...d-aia cand merg pentru probleme nu ma adresez oricui.
Evit pe cine nu imi place, discut orice problema, temere, verific la plecare si achit!
Ma intorc daca e vreo problema, accept odata, de doua ori, poate de trei ori, dar atat!!
De aici am variante: trading, forum, mitsubishi europe.
Depinde de problema...dar nu a mai fost cazul!

Nu imi plac oamenii care din start stiu tot!
Nu sunt mecanic dar ma prind cand sunt dus de nas si atunci schimb placa imediat ajungand pana acolo sa-mi pierd respectul.
Am fost si dus de nas...

Pana la urma masina si-a facut treaba, norocul lor fiind acela ca masinile nu vin cu probleme mari in service...cele mai mari lucrari fiind la masinile avariate in urma accidentelor.
Altfel ar falimenta daca ar trebui sa traiasca numai din revizii si greierasi la interior...

Eu cam atat am avut de spus!
Bafta!

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mie Noi 05, 2008 2:36 pm

s-a facut. no problem. murim cu fata la ''dusman''. ca cidul campeador.

Scrie răspuns

Înapoi la “Revizii”