Revizii Lancer Di-d
- numai_silviu
- EVO I
Am zis sa merg pe uleiul care era deja. Oricum n-am platit manopera sau ceva de genul . Am platit doar uleiul. Si oricum daca luam mai ieftin, luam cu 10-15 ron sa zic mai putin, dar trebuia sa caut. Asa m-am dus la ei.
De exemplu cu placutele de frana nu voi face la fel ... voi comanda ceva EBC-uri ca sunt mai ieftine si din cate am inteles si mai bune decat cele stock care se duc cam repede si costa ceva.
De exemplu cu placutele de frana nu voi face la fel ... voi comanda ceva EBC-uri ca sunt mai ieftine si din cate am inteles si mai bune decat cele stock care se duc cam repede si costa ceva.
- numai_silviu
- EVO I
Apropiindu-se luna in care trebuie sa fac revizia anuala, am inceput sa culeg oferte de la service.urile din Bucuresti. Prima, singura si cea mai buna oferta de pana acum este de la Mit Motors, unde manopera este gratuita, ajungand astfel la un pret total de 760 lei. Ce ma ingrijoreaza este pretul litrului de ulei: 25 RON fara tva ?? Nu as vrea sa schimbe uleiul cu ulei marca nr 1 din carrefour
celelate, incluse in deviz sunt:
Filtru ulei
Filtru combustibil
Filtru aer
Filtru polen
Cum vi se pare ?
celelate, incluse in deviz sunt:
Filtru ulei
Filtru combustibil
Filtru aer
Filtru polen
Cum vi se pare ?