Revizii Lancer Di-d
- goldeye3002
- EVO I
Am facut si eu ieri a doua revizie (2ani\38.500km)...1.8 benzina. S-au schimbat urmatoarele
-ulei
-filtru ulei
-filtru aer
-filtru polen
-resetare interval de service si ce se mai face pe acolo
-3 clipsuri de plastic care prind spoilerul dedesubt (10lei bucata, o fi deosebite )
Cost total 709.25lei, din care un voucher de 58.67lei, deci 650lei. Observ ca va tunde bine la portofel prin alte parti.
-ulei
-filtru ulei
-filtru aer
-filtru polen
-resetare interval de service si ce se mai face pe acolo
-3 clipsuri de plastic care prind spoilerul dedesubt (10lei bucata, o fi deosebite )
Cost total 709.25lei, din care un voucher de 58.67lei, deci 650lei. Observ ca va tunde bine la portofel prin alte parti.
- goldeye3002
- EVO I
QUOTE (cix @ Mar 24 2010, 02:18 PM) chacha, vad ca vrei sa te dai la europene. Poate iti iei un warning pentru reclama mascata
Ma tenta gandul de o Skoda la anul (Octavia Break) dar de cand cu ASX, m-am reprofilat. De aia stiam cat e la europene, pentru ca am studiat putin piata. Si stati linistiti, ca daca citesti probleme LOR, sunt maaaari fata de a noastre.
Ma tenta gandul de o Skoda la anul (Octavia Break) dar de cand cu ASX, m-am reprofilat. De aia stiam cat e la europene, pentru ca am studiat putin piata. Si stati linistiti, ca daca citesti probleme LOR, sunt maaaari fata de a noastre.
- conchistadorul
- EVO I
legat de revizie, nu am facut prima revizie de 20000 km, o fac doar dupa Paste, insa am fost la service si mi-au dat un deviz....preturile amintite mai sus sunt pentru schimburi care nu sunt trecute in cartea de service....filtrele nu trebuie schimbate...daca va uitati atenti pe deviz o sa vedeti ca sunt trecute operatiile de shimbare a filtrelor ca si manopera in plus la manopera de revizie. Parea mea este sa faceti ce scrie in carte, orice service la care m-am interesat eu respecta cartea de service desi o sa va bage la inceput de 1200 de ron amintiti de voi, insa daca stati pe pozitii o sa faca ce scrie in cartea de service. Ca si parere personala e sa faceti doar ceea ce e prevazut acolo si sa fiti atenti sa faca ce e prevazut acolo sunt o gramada de verificari, care pun pariu ca expertii nu le fac;). Pretul reviziei pentru mine la 20000km e de 605RON, asta daca o fac in CJ, si 510 RON daca o fac in Deva.
Ciao.
Ciao.