Revizii (la general)

Intrebari si pareri despre revizii.
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Noi 09, 2008 12:08 am

Ba, da' noi chiar nu ne dam seama ? )

awbdan, tu probabil ca azi ai probat costumul de soim al patriei, din copilarie, care ti-a dat aripi si te-a determinat sa iei atitudine, nu ?
Asa ca te-ai gandit sa ...sa nu exageram ...mai bine zis ti-a venit...ti-a venit sa scrii chiar acest mesaj foarte educativ, plin de incarcatura spirituala si...si de fapt nu ai inteles nimic din ce s-a scris inainte...chit ca erau si destule aberatii ...la care ai tu te-ai gandit sa o iei pe aratura un pic ca sa ne demonstrezi ca poti fi cel mai penibil!
Ai fi bun de OTV pe post de lup moralist!
Deci forumul asta si in general forumurile contin 80% aberatii, OFF sunt peste 50% din posturi...dar nu conteaza, aici nu ai mai suportat, ) cineva trebuia sa faca ordine, sa puna punctul pe I!
Foarte frumos!
Tine-o tot asa!

PS. Nu mai citi baiete ce nu iti place!
Mai pune mana pe o carte, da la peste, ajuta un batran sa treaca strada, fa sedinte cu pensionarii din cartier, daca vrei te ajuta Cristian sa gasesti tantra sau cackra! )
Sunt doar cateva idei...

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Dum Noi 09, 2008 4:21 pm

Ah, "domnule coobra" (unul din cei mai vechi pe acest forum si pe altele) frumos ar fi fost din partea "dumneavoastra" sa l instiintati pe domnul todea ca ati trecut sa mancati tocmai unde ati scuipat atata timp si ca acum nu mai puteti sa scuipati acolo unde mancati, dansul era ingrijorat ca veti pierde intanlirea cu cei da la mcar , ah dumneavoastra erati "neutru" si, era sa uit, am schimbat muscatura mea de vampir... ma bucur ca n ati scris si "dumneavoastra" pe cine pupati-pardon muscati.
"domnule ( nu tovarase !)" Cristi, multumesc ca m ati tras de urechi, da chiar o meritam, vedeti dumneavoastra eu unul nu ma contrazic in afirmatii, daca dumneavoastra considerati ca v atigasit un om (pila?!) la mcar asta inseamna ca ati ajuns la un numitor comun, daca pana acum injurati mcar ul ca nu va face treaba buna iar acum aveti pe cineva acolo care va "cunoaste" si va "ajuta" si ajutati si pe altii trimitandu i la el cu recomandare, poate nu e chiar asa normala situatia expusa de "dumneavoastra". Exact ceea ce descrieti acum nu se incadeaza in limitele normalului, sa inteleg ca daca voi merge la mcar ( doamne fereste !) va trebui , ptr a nu pati ca "dumneavoastra", sa ma recomandati la persoana aceea binevoitoare??? Sau ar trebui sa am si eu cca o mie si ceva de posturi pe forum sa pot merge la mcar fara probleme?
Cat despre costumul de pionier ... ha! ha! ha! chiar asa de rau va deranjeaza o critica ( buna sau gresita)??? Inteleg pe "domnul" Coobra - era deranjat ca mai musca si altcineva, eu o sa incerc sa nu mai fac reclama nici macar la forumuri de ...telefoane mobile de exemplu.
Pana acum pe forumul acesta mai radeam si eu la aberatiile spuse de mine sau de altii, de la asta pana la a fi penibil... stiti suna foarte frumos - A! dar eu stiam - Cobra lucreaza la mcar , cum todea nu stiai? ha ha ha ce țeapa ai luat!Da si chestia cu cititul...cu pestele ... multumesc pentru idei ,o sa incerc pe cat posibil sa nu va mai deranjez...spor la ...scris!!!
Marty! 8) - sa nu mai vii cu idei din astea - consumabile de acasa - uite domle ce s au infierbantat spiritele !!! Ia sa le iei de la m car ca daca n au vanzari incep sa dea oamenii afara si acum cand avem si noi "pile" n am vrea sa ramanem fara ele, da?

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Noi 09, 2008 5:06 pm

awdan, sa incerci sa citesti acest post peste o luna, doua si sa-mi spui ce parere ai.

Postul asta al tau ca si multe altele din acest topic, ascund o problema in spate, o frustrare, o experienta traumatizanta uneori, o inadaptibilitate la realitatea asta pe care nu am facut-o eu si nici nu o imbunatatesti tu, si pe care o contest in multe dintre posturile mele, dar la care prefer sa incerc sa ma adaptez asa cum pot, sa ripostez uneori, alteori sa fac haz de necaz, glumesc sau sa raspund cu aceeasi moneda, adica imi bat joc...dar daca tot e vorba de palavrageala ieftina...ca altceva nu facem aici...normal este sa scot in evidenta si aspectele pozitive si sa expun punctul de vedere cat mai concret si cat mai sincer.
"Pila" spui ?
Pila se numeste cand esti favorizat fata de restul, cand beneficiezi necuvenit de anumite servicii, etc., cand dai spaga, samd.
Nu e fost cazul aici de asa ceva.
Am si specificat ca nu e vorba de asa ceva si pot confirma si altii...
Daca aveam pile taceam din gura, erau pilele mele si gata...dar daca nu gandim, nu gandim si gata!!
Daca critici nu e bine, daca lauzi nu e bine, daca taci nu te implici si nu ajuti, daca recomanzi pe cineva ai pile, samd.

Si crede-ma ca cele spuse de mine, cele de bine, se incadreaza muuuuult mai in normal decat multe altele, din viata de zi cu zi.
A te imprieteni cu un medic, cu un receptioner, cu un mecanic, a recomanda pe cineva si a critica pe altcineva...asa cum am facut eu, nu inseamna ceva rau nene...
Ma rog, asa suntem noi latinii, nu putem fi toti germani.
De fapt e rau cand deschizi gura si nu te uiti pe cine ai in jur, ca poti fi interpretat gresit si atunci uite discutii.

Daca ai fi citit posturile mele trecute, ai fi vazut ca sunt posturi negative, apoi pozitive, apoi iar negative...care alterneaza cu pileeeeee cu toooot...ca asa au stat lucrurile nene.
Am criticat cand a fost de criticat cu pile cu tot, cand a fost cazul.
Pe unii ii deruteaza asta, li se blocheaza o rotita in cap...in conceptia lor, ori scrii de bine, ori de rau...ori esti cu noi, ori imptriva noastra.
Rastalmaciri din astea de 2 lei poate face oricine si le fac destui.

Spuneam de limitele normalului...pai tu crezi ca postul asta al tau se incadreaza in limitele normalului, crezi ca e normal sa te intereseze pe tine unde lucreaza X sau Y, cate posturi...ce face capra vecinului, samd ?
E pur romanesc si asta e.

Multa sanatate!

PS. Sunteti de acord sa-l invitam si pe doctorul Andrei Andrei Andrei sa participe la aceste discutii ? )

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Mar Noi 11, 2008 9:57 am

QUOTE (Cristi)Ultima data am vorbit cu un sef de sevice de tura care mi-a spus ca el imi demonstreaza ca e vina mea...ca imi desface cutia de viteze si imi arata ca am belit ceva pe acolo!!!
Pai nenea sefu de service de tura, daca iti spun ca am reclamat problema asta de NOUA, imi su..i p..a ?

Hai sa revenim la discutia de pe un alt topic inchis ..ma mananca undeva sa continuam discutia.

Aceeasi discutie...stiti ca de muuulltttt...avea vre-o 3000 de km masina am zis ca scartaie/bate ceva la roata? Si mi-ati raspuns: Nu gasim nimic...E zgomotul suspensiei (asta m-a facut sa-mi fac cruce). Acum cand cade pe ambele parti capul de bara...ma intreb..nu asta batea asa? Nu nuuu..nici o sansa....drumurile... 530 de ron :twisted: .
Oricum respectivul sef de service a plecat intre timp...si am incercat sa vorbesc cu toti de la mecanic la director dar degeaba...Se pare ca de la "centru" se iau deciziile cu ce se schimba in garantie si ce nu...eu le cer lor piesa in garantie..ei mai departe....si...nu se poate frate. Eu nu sunt suparat. Stiu ca asta e...eu am o masina...nu am o flota de mitsubishi...nu sunt atat de important incat sa se faca o exceptie si sa-mi dea garantie la rahaturi care oricum adevarul e ca nu costa mult... :wink: ...dar asa ca si fapt divers...garantia de 3 ani la ce se refera? unde scrie ce se schimba pe garantie si ce nu? ce inseamna consumabil? ce inseamna utilizare necorespunzatoare?..etc...
Ideea este ca peste tot e aceeasi poveste...iar in cazul tau e vorba de mult mai multi bani...pe care nu vad de ce sa ii dai fara sa ai vre-o vina.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Noi 11, 2008 1:25 pm

Da, noi nu spunem nimic nou aici, peste tot e la fel!!
Toti au aceeasi scoala si ii inteleg pe undeva, numai ca nu pot suport minciuna asta pe fata, sa fiu prostit in fata de un papagal din asta "cu diploma" care:

- cand e de reparat ceva o face la "ghici"...aaaa pai trebuie sa o luam prin eliminare ) ...ca nu are de unde sa viseze omu', nici experienta, nici cunostinte prea multe ca a termina demult facultatea aia unde era el si alti 3 pasionati care inca mai stiau sa citeasca, si a mai uitat una, alta, plus ca bate si vantu', mai are si indigestie de la ceafa de porc pe care tocmai a mancat-o, indispus ca nu reuseste sa-si dea seama cine e mai tare, Terminator sau Rambo, visand la vremurile cand dadea cu sapa printre porumbi si nu il batea nimeni la cap...mai zic ? )

- eeeee, dar cand e fata in fata cu clientul, e doctor in meserii, atunci e capabil sa diagnosticheze (din gura) imediat, pe loc, absolut orice. ) Te rezolva numaidecat! "Mda, nu am mai auzit de problema aceasta, sunteti primul care vine si reclama asa ceva, eu zic sa o lasam asa pana devine concludent...si tot asa pana termina tot repertoriul de scuze, defecte determinate de drumuri, clima, carburant, sofer, stil de dans, preferinte culinare, etc.
Daca esti ambitios, nu te-ai saturat de facut drumuri in service si nu iti bagi mintile in cap, atunci il enervezi pe Batman!
Si nu eee bineee sa-l enervezi pe Batmaaan! )
Rabdarea lui ajunge la limita!
E si el om!
Adica la prima vedere asa pare, ulterior iti dai seama ca vorbesti cu o gramofon afon.
Deci se supara, da ?
Nu poate sa iti mai sparga capu' cu piatra cum o facea in tinerete, acum a invatat carte sau macar asa i s-a spus cand s-a napustit cu diploma in mana pe poarta grajdului...aaa laboratorului de inventica si zoologie auto, fericit ca acum chiar are un motiv serios sa bea pana i se curata din creier si ultima notiune de abecedar si aritmetica.
Uita sa mai zambeasca, ia fata aia de ospatar care nu si-a primit bacsisu data trecuta, uita sa mai vorbeasca cum trebuie, renunta sa se mai uimeasca pe sine cu bagajul sau oral de cunostinte, incomensurabil, pe care il tine strans bine cu o curea, pe care a primit-o cadou peste buci cand nu reusea sa treaca clasa, si iti spune ce putea sa iti spuna de la bun inceput: "ne pare rau, nu servim asa ceva! incercati in alta parte!".

Deci mai mult sau mai putin cam asta e realitatea de la noi si este descrisa in fel si chip de posesori ai oricarui model comercializat in RO.
Fum fara foc nu iese, ei incearca sa se scoata, cu cine si cand pot.
Prietenia e maxima cat timp nu vii cu o problema prin care faci apel la garantie, ma refer la chestii serioase.

Legat de cutie...merge, o las asa sau ? nu stiu....o mai lasa asa ca dupa atata timp imi dau si eu seama cand e concludent sau nu. )
Problema e ca nu face mereu si daca nu reusesti sa simulezi problema...iti rad in nas mistretii...desi ei stiu problema foarte bine...o ai confirmata de la altii.
Chestia marsava e ca nu se gasesc piese de schimb pentru cutie...si pentru o eventuala defectiune "concludenta", dupa garantie...ma va determina sa cumpar toata cutia.
Eah, un kkt... 2000 euro (parca).

Deci discutiile sunt de forma, ei stiu ce spui, nu esti primul... in sinea lor sunt de acord...dar nu iti pot da acordul si de aici incep tot felul de teorii.
Daca ar fi afara...ar fi inchisi!
D-aia se traieste bine in romania in ciuda serviciilor de proasta calitate!
Linistea ta ca posesor al modelului X nu tine decat de fiabilitatea masinii si de cum ai grija de ea.
Aaa ca poti da si peste oameni de buna credinta asa cum mi s-a intamplat intr-un final...da, e un noroc dupa parerea mea!
Nu l-am tinut pentru mine...dar aici pe forum am dat peste alti batmani.
Orice service trebuie sa aiba 1-2-3 "dulai" din astia, cel mai important e sa nu-i nimeresti!!!!
De fapt sunt niste caini vagabonzi care se plimba de la o marca la alta si acolo unde sunt ei...e cea mai buna Dom'le, alta mai buna nu e! )
De obicei sunt cu studii..."pomul laudat"...ei nu mai pasesc, ei plutesc, ei nu mai explica, ei dau interviu, sunt vip-uli deja, au si carti de vizita daca nu-i crezi, intalnirea cu ei iti poarta noroc (in alta viata probabil), dar cu siguranta nu si masinii tale. )

Oamenii de service care se stiu corecti vor zambi cand vor citi asta...ceilalti NU!
Pentru ei am scris-o! )

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Mar Noi 11, 2008 2:42 pm

WTF ??? N-am mai intrat 2-3 saptamani tocmai pentru ca devenise anost si acum, cand intru, dau peste un scandal monstru. Atat de mare a fost scandalul, ca eu ca forumist neutru, zau ca am inteles ceva. Am reusit sa prind din zbor ca se dadea o cafea mocca, din termos, in fata la Mcar, dar cica nu s-ar fi strans oameni s-o bea. Deci, problema mai in detaliu care ar fi fost? Intreb si eu, ca sa stiu pe viitor ce suprize imi va face masina si evident serviceul. Si ca sa scapam de paranoia asta care ne-a lovit, nu lucrez la MCar, am avut si mai am si altele de impartit cu ei, am scris la momentul oportun, dar eu nu am fost in stare sa isc o asemenea discutie.

PS. Daca se face vreo defilare, contact me, dau cu markerul peste numar pentru anonimitate si sunt prezent.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Noi 11, 2008 3:38 pm

Inca unu' ...

PS. Chestia asta e asa ca o groapa in care mai da cate unu' .

and3yu
EVO I

Mesaj de and3yu » Mar Noi 11, 2008 6:07 pm

Garantia de 3 ani este = 0 pentru cei de la service si multi bani cheltuiti de cei care vor sa o pastreze....Mai bine de mine ca nu le deschid usa....si am 27000km pe drumurile de 2 lei din satul iasi fara nici o problema la masina.

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Mar Noi 11, 2008 8:24 pm

Ce te faci daca masina e in leasing si acesta ( firma de leasing) iti impune prin contract sa faci reviziile in garantie ? :twisted:

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Mar Noi 11, 2008 9:00 pm

Cristi, ar trebui sa facem niste almanahe cu posturile tale , poate ar intelege si " poporul " ce vrei tu de fapt sa spui .
Ma intreb cum de ai atata rabdare sa dai explicatii aproape oricui si cu posturi cat ecranul de laptop al user -ului ...
Si pe alte forumuri faci la fel ?
Ne bucuram ca avem asa un guru printre noi .
Pacat ca multe din ce spui raman in stadiul de simple postari pe forum .

Nimeni nu o sa faca niciodata nimic . Vorbe si atat...

Scrie răspuns

Înapoi la “Revizii”