Inca o evacuare finala ...
Imi este f greu sa cred ca se vor face modificari de genul asta in service-ul reprezentantei.
Pt a pune inca o evacuare trebuie taiata teava originala si sudata o derivatie pt teava suplimentara. In plus de asta trebuie suporturi de sustinere pt noul traseu + decupare in grila( ca sa apara frumos ca altfel nu are rost)
Nu cred sa se complice ei cu asa ceva.
Pt a pune inca o evacuare trebuie taiata teava originala si sudata o derivatie pt teava suplimentara. In plus de asta trebuie suporturi de sustinere pt noul traseu + decupare in grila( ca sa apara frumos ca altfel nu are rost)
Nu cred sa se complice ei cu asa ceva.
si eu mi-am schimbat evacuarea la colt ( finala ) am inlocuit-o pe cea stock cu una magnaflow ... si arata asa ... (poza de jos ) si ma gandeam cum ar arata dubla asa ca am trecut la corel .. si rezultatul ... (poza de sus) mie unu mi-ar place ! daca face cineva sa puna si pozee , din pacate pentru evacuare dubla procesul este complicat , nu vorbesc in cunostinta de cauza, e doar o parere facuta din ceea ce am vazut de cand pe coltu meu sa pus evacuarea noua ...
- Fişiere ataşate
-
- p2umbre.jpg (131.41 KiB) Vizualizat de 8680 ori
-
- p1.jpg (144.06 KiB) Vizualizat de 8691 ori
- catalinboldeanu
- EVO I
salut in legatura cu magnaflow , pai ce iti pot spune e ca eu m-am dus la pilot power tuning , in bucuresti , si acolo am pus-o , si eu am vrut acelasi model ca tine dar am renuntat deoarece pentru a pune toba rotunda , trebuia facut inca un cot inainte de finala si baiatul de acolo mi-a zis ca el nu ar face asta la masina lui , acel cot ar rezulta ca o pierdere de putere , toba a costat cu tot cu manopera in jur de 9 mil cam asa , au facut super treaba baietii de acolo , in legatura cu sunetul iti pot spune ca acest model este civilizat , adica ingroasa sunetul e mai rafinat decat o toba borla , se aude bine dar nu se aude foarte tare cum s-ar auzi acea rotunda , acum depinde de tine si ce cum ai vrea sa se auda , in curand o sa pun si un clip audio/video sa vezi cum se aude ...
sunt de acord cu o evacuare dubla...kiar ar da bine...problema e k am auzit k pretu ar fi in jur de 1000 euro cu tot cu montaj, ceea ce nu ar fi accesibil multora plus k ar fi problema de spatiu . garantia pt asa ceva am inteles k se pierde, doar de finala nu ar fii problema....totusi daca sia montat careva...astept poze si impresii... am si o intrebare la care sper k voi primi rasp...merita schimbata finala? avand in vedere aspect, sunet si pret?
iat-o si pe a mea. as fi vrut sa gasesc cu interiorul gol s-ar fi vazut mai bine dar erau f scumpe ce am gasit. arata bine si suna chiar bine. in special intre 2000 si 3000 rpm chiar suna bine si ce e cel mai frumos mia acoperit sunetul de motor din interior ceea ce e placut. sper sa va placa.
- Fişiere ataşate
-
- Image0021.jpg (170.38 KiB) Vizualizat de 8216 ori