Placute de frana
Eu am 27000, dar problema mea cu rulmentul cred ca a plecat de la accident. Inainte nu facea. Totusi cei de la service mi-au zis ca asta sa o schimb pe garantie pentru ca practic nu avea cum sa se strice de la lovitura pentru ca e incapsulat(yeah right). Schimbatul pe garantie s-a facut in 2 zile, placut si fara batai de cap. Constatare, mers un pic cu mecanicul pe strada, urcat pe stand, comanda piesa, in 2 zile a venit, montat, plecat iar pe strada pentru verificare, totul ok, la revedere. Daca ar merge asa intotdeauna.
- laudia1975
- EVO I
Uite aici un ghid pentru schimbarea placutelor si a discurilor. Este chiar mai bun decat un tutorial cu poze: http://www.youtube.com/watch?v=SXRrhPXiNd0
Daca totusi ai vreme, poti sa faci un topic pentru asta chiar tu cand le vei schimba.
Daca totusi ai vreme, poti sa faci un topic pentru asta chiar tu cand le vei schimba.
- goldeye3002
- EVO I
A venit si vremea placutelor mele, multumit pana acum (38500km) dar va trebui sa le schimb in urmatoarele saptamani. Am trecut pe la un magazin de piese si au gasit placute de frana Ferodo la 180lei si TRW la 150lei, se pot aduce de pe o zi pe alta.
Acum intrebarea mea este: Care sunt mai bune? Care este mai predispusa sa scartaie? Care sunt mai moi, pentru ca nu vreau placute tari sa imi manance discurile.
Mai este varianta de la EBC-blackstuff...la greenstuff nu ma gandesc pentru ca s-ar putea sa fie tari\dure.
As aprecia niste pareri, sfaturi, indicatii. Mersi
Acum intrebarea mea este: Care sunt mai bune? Care este mai predispusa sa scartaie? Care sunt mai moi, pentru ca nu vreau placute tari sa imi manance discurile.
Mai este varianta de la EBC-blackstuff...la greenstuff nu ma gandesc pentru ca s-ar putea sa fie tari\dure.
As aprecia niste pareri, sfaturi, indicatii. Mersi