recent mi-a instalat finul meu xenoane ...si dupa nu foarte mult timp am avut niste discutii cu cineva de la RAR si am ajuns la concluzia sa le dau jos ca altfel risc sa raman fara talon daca sunt oprit de cineva de la RAR...
nu mai stiu exact ce becuri is pe faza scurta? HB4?
ce becuri recomandati ? adica cele cu halogen... exista posibilitatea de a pune unele mai puternice? sau ceva mai de calitate care sa bata mai bine?
Becuri?
daca ai lancer clasic iti trebuie H4, daca ai new lancer iti trebuie HB4 pentr faza scurta.
intradevar instalatia xenon aftermarket este ilegala si se poate lasa cu ridicarea talonului.
despre marci de becuri sunt atatea de spus si fiecare are propria parere incat egreu de luat o parere.
eu am avut philips bluevision, s-au ars dupa un an si sincer nu mi-as mai cumpara, asa incerca altceva
intradevar instalatia xenon aftermarket este ilegala si se poate lasa cu ridicarea talonului.
despre marci de becuri sunt atatea de spus si fiecare are propria parere incat egreu de luat o parere.
eu am avut philips bluevision, s-au ars dupa un an si sincer nu mi-as mai cumpara, asa incerca altceva