Lancer 2008 2.0 Invite Vs Intense

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
uly_acdc
EVO I

Mesaj de uly_acdc » Lun Feb 04, 2008 9:42 pm

M-ar interesa sa cumpar un Lancer 2008 cu motorul 2.0, model Invite sau Intense. Diferentele intre cele doua modele sunt evidente, la fel si faptul ca versiunea Intense arata mai bine...Ma intreb si daca chiar merita diferenta de bani, asa ca adresez urmatoarele intrebari posesorilor celor doua modele:

- Jantele de 18': modifica semnificativ tinuta de drum?, nu ati avut probleme din cauza gaurilor din asfalt?
- Spoilere si praguri (Intense): este ok distanta pana jos tinand cont de gropile din Buc, poate urca "ca de cat" bordurile lui Videanu?
- Sistemul audio e chiar atat de spectaculos pe cat il lauda?

Am facut un test drive cu ambele versiuni insa din cei 2-3km parcursi tot ce pot spune este ca masina are o tinuta excelenta cu ambele tipuri de jante, mi-a placut cuplul motorului pe motorina, cat despre sistemul audio, spre rusinea mea, am uitat sa-l testez....

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Lun Feb 04, 2008 9:55 pm

Eu zic c? Intense ??i merit? cei 1300euro pt jantele de 18", kitul exterior, sistemul audio premium ?i cruise-control.
?i eu am jantele tot pe 18" ?i ??i pot spune c? trebuie s? fi un pic mai atent cu gropile ?i bordurile s? nu le ?ndoi dar ma?ina arat? mult mai bine iar confortul este cam acela?i. Dac? ai b?nu?i pt Intense nu mai sta pe g?nduri, alearg? la MCar ?i d? comand?.

Cheers!!

adysss
EVO I

Mesaj de adysss » Mar Feb 05, 2008 8:27 am

Cruise Control exista si pe varianta INVITE, iar sistemul audio se aude excelent. Pentru drumurile si bordurile noastre jantele de 16" sunt mai mult decat bune.

uly_acdc
EVO I

Mesaj de uly_acdc » Mar Feb 05, 2008 9:23 pm

Avand in vedere ca anul trecut am spart o janta de 800eur...mi-e putin frica, oricum voi avea Casco dar mi-e sila de drumuri la politie, asigurari, service, etc. Apropo, stie cineva cam cu cat timp inainte se face rezervarea la service-ul Mitsubishi?

paul.todea
EVO I

Mesaj de paul.todea » Mar Feb 19, 2008 1:29 am

daca ai 1500 de euro plateste varianta intense.Daca nu-i ai fa rost ca nu ai sa regreti.Pe langa jantele pe 18 varianta intense are si suspensie sport(dar nu asa de tare incat sa va rupa spatele)Eu zic ca diferenta intre cele 2 e URIASA.Aspectul exterior al lui intense e demential comparativ cu celelalte 2 echipari mai slabute.Si sistemul audio e super. OFFTOPIC:ce janta era aia de 800 de euro?Sa innteleg ca ai pe masina jante de 3200 de euro + cauciucuri?Woooooooooowww :shock:

uly_acdc
EVO I

Mesaj de uly_acdc » Mar Feb 19, 2008 8:59 pm

Am comandat deja un Intense Gri Shobolan, multumesc pt raspusuri.

...era vorba de o janta fata de Ducati Monster, cam atat costa. Am scapat ieftin.

paul.todea
EVO I

Mesaj de paul.todea » Mie Feb 20, 2008 1:27 am

buna alegere serios.Sa ai noroc de ea.Daca iti permite bugetul sa incerci sa iti montezi si un scut metalic la motor ca iti garantez ca nu o sa regreti

Vertex
EVO I

Mesaj de Vertex » Mie Feb 20, 2008 1:52 am

QUOTE (paul.todea)buna alegere serios.Sa ai noroc de ea.Daca iti permite bugetul sa incerci sa iti montezi si un scut metalic la motor ca iti garantez ca nu o sa regreti

se poate comanda undeva scut metalic la motor pt modelul asta de lancer?

uly_acdc
EVO I

Mesaj de uly_acdc » Mie Feb 20, 2008 10:32 pm

E o idee f buna scutul asta, o sa intreb la reprezentanta. (nu l-am vazut in lista lor de accesorii)

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Joi Feb 21, 2008 9:17 am

QUOTE (uly_acdc)...era vorba de o janta fata de Ducati Monster, cam atat costa. Am scapat ieftin.

Hopa...uite ca mai avem motociclisti pe forum :wink:

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”