Lancer 2008 2.0 Invite Vs Intense
M-ar interesa sa cumpar un Lancer 2008 cu motorul 2.0, model Invite sau Intense. Diferentele intre cele doua modele sunt evidente, la fel si faptul ca versiunea Intense arata mai bine...Ma intreb si daca chiar merita diferenta de bani, asa ca adresez urmatoarele intrebari posesorilor celor doua modele:
- Jantele de 18': modifica semnificativ tinuta de drum?, nu ati avut probleme din cauza gaurilor din asfalt?
- Spoilere si praguri (Intense): este ok distanta pana jos tinand cont de gropile din Buc, poate urca "ca de cat" bordurile lui Videanu?
- Sistemul audio e chiar atat de spectaculos pe cat il lauda?
Am facut un test drive cu ambele versiuni insa din cei 2-3km parcursi tot ce pot spune este ca masina are o tinuta excelenta cu ambele tipuri de jante, mi-a placut cuplul motorului pe motorina, cat despre sistemul audio, spre rusinea mea, am uitat sa-l testez....
- Jantele de 18': modifica semnificativ tinuta de drum?, nu ati avut probleme din cauza gaurilor din asfalt?
- Spoilere si praguri (Intense): este ok distanta pana jos tinand cont de gropile din Buc, poate urca "ca de cat" bordurile lui Videanu?
- Sistemul audio e chiar atat de spectaculos pe cat il lauda?
Am facut un test drive cu ambele versiuni insa din cei 2-3km parcursi tot ce pot spune este ca masina are o tinuta excelenta cu ambele tipuri de jante, mi-a placut cuplul motorului pe motorina, cat despre sistemul audio, spre rusinea mea, am uitat sa-l testez....
- zeus_anoxia
- EVO I
Eu zic c? Intense ??i merit? cei 1300euro pt jantele de 18", kitul exterior, sistemul audio premium ?i cruise-control.
?i eu am jantele tot pe 18" ?i ??i pot spune c? trebuie s? fi un pic mai atent cu gropile ?i bordurile s? nu le ?ndoi dar ma?ina arat? mult mai bine iar confortul este cam acela?i. Dac? ai b?nu?i pt Intense nu mai sta pe g?nduri, alearg? la MCar ?i d? comand?.
Cheers!!
?i eu am jantele tot pe 18" ?i ??i pot spune c? trebuie s? fi un pic mai atent cu gropile ?i bordurile s? nu le ?ndoi dar ma?ina arat? mult mai bine iar confortul este cam acela?i. Dac? ai b?nu?i pt Intense nu mai sta pe g?nduri, alearg? la MCar ?i d? comand?.
Cheers!!
- paul.todea
- EVO I
daca ai 1500 de euro plateste varianta intense.Daca nu-i ai fa rost ca nu ai sa regreti.Pe langa jantele pe 18 varianta intense are si suspensie sport(dar nu asa de tare incat sa va rupa spatele)Eu zic ca diferenta intre cele 2 e URIASA.Aspectul exterior al lui intense e demential comparativ cu celelalte 2 echipari mai slabute.Si sistemul audio e super. OFFTOPIC:ce janta era aia de 800 de euro?Sa innteleg ca ai pe masina jante de 3200 de euro + cauciucuri?Woooooooooowww :shock:
- paul.todea
- EVO I