Se Inlocuiesc Senzorii De Impact Si La Alte Modele Lancer 2008
MARE ATENTIE!!! Aceasta campania de inlocuire senzori de impact nu e legata strict de modelul diesel... Mergeti la reprezentanta/dealer si spuneti ca doriti verificarea dupa VIN. De exemplu eu am 1,8 CVT din 2008 si am fost la dealer pentru revizie, moment in care i-am intrebat de campania de rechemare pentru diesel. Raspunsul lor: schimbat senzori impact!!!
P.S. Stiu ca exista un topic asemanator dar care se refera strict la diesel. Am considerat ca este bine sa stie toata lumea ca e valabil si la unele modele pe benzina. E un lucru important.
P.S. Stiu ca exista un topic asemanator dar care se refera strict la diesel. Am considerat ca este bine sa stie toata lumea ca e valabil si la unele modele pe benzina. E un lucru important.
Am sunat acum cateva minute si am aflat ca la mine au fost verificati si schimbati acei sensori, acum vreo cateva luni, cand am avut masina la ei pentru revizie. Tot atunci au pus si o protectie la cablurile electrice de pe langa motor, spun ei ca si aceasta operatiune intra in desfasuratorul recall-ului (daca se poate spune asa). Intrebati si voi.
Multumesc devision!
Multumesc devision!
La telefon mi-au spus ca sigur e trecut in cartea de service, insa m-am uitat aseara si nu apare scris nimic, nicaieri. Acum merg pe mana lor, mai ales ca ma cunosc cu baietii de la service si intr-un fel e mai bine ca nu apare in carte... la vanzare (cazul meu) orice apare in carte da de banuit si necesita explicatii care iti pot alunga clientul, desi tu i-ai facut un bine masinii, tie si noului proprietar.
Oricum, ideea e ca cine doreste sa ii fie trecuta verificarea in cartea service ar trebui sa ceara asta, daca observa ca "service-ul a omis".
Bafta!
Oricum, ideea e ca cine doreste sa ii fie trecuta verificarea in cartea service ar trebui sa ceara asta, daca observa ca "service-ul a omis".
Bafta!
am trimis si eu un mail la service si mi-au spus ca practic nu este o campanie de rechemare, ci o campanie de inlocuire a unor piese care se face in momentul cand noi ne prezentam cu masinile in service si ca nu trebuie sa ne cheme ei.
noi suntem obligati sa ne prezentam la service pentru revizii sau alte operatiuni si atunci se schimba si aceste piese/suporti.
sunt curios ce se va intampla doamne fereste in cazul unui accident in care nu se declanseaza airbag-urile frontale din cauza acestor suporti, cine e de vina?
noi suntem obligati sa ne prezentam la service pentru revizii sau alte operatiuni si atunci se schimba si aceste piese/suporti.
sunt curios ce se va intampla doamne fereste in cazul unui accident in care nu se declanseaza airbag-urile frontale din cauza acestor suporti, cine e de vina?