CT on - off

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Joi Ian 03, 2008 12:31 pm

Nu pot fixa ceasul la masina din semnatura. Am fost la dealer si am intrebat si mi-a zis ca trebuie dintr-un meniu sa dau "CT off". Stie cineva de unde pot dezactiva acest CT? Am inteles ca problema asta o are si Outlander-ul, deci poate un posesor ma poate ajuta. Mentionez ca acest CT apare pe display-ul radio-CD deasupra ceasului si ca l-am cautat deja in meniul comp. de bord si nu am gasit nimic acolo. Sunt sifgur ca trebuie sa fie de la radio-CD, un buton de dezactivare sau o comnbinatie de butoane, dar eu nu am gasit nimik.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Joi Ian 03, 2008 8:36 pm

.....................

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Vin Ian 04, 2008 8:42 am

Mersi1 Sper sa rezolv problema asta ca pana imi vine mie manualul mai dureaza!

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Vin Ian 04, 2008 9:58 am

.............................

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Vin Ian 04, 2008 12:34 pm

Am reusit.
Deci, pentru toti cu Lancer nou care nu pot fixa ceasul. Tineti apasat butonul rotativ din dreapta (TuneSound) si intrati intr-un submeniu. Pentru a trece de la o aplicatie la alta apasati pe el ca si la comp de bord si pentru a schimba valorile in on/off rotiti de buton. Pentru ca ceasul sa poata fi fixat trebuie sa dati CT OFF. Celelalte aplicatii nu stiu inca ce sunt. Astept carte masinii pentru a afla.

RauL
EVO I

Mesaj de RauL » Sâm Ian 05, 2008 2:47 pm

va multumesc frumos pt ajutor......mai aveam putin si o luam razna ca nu pot sa potrivesc ceasu'

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Sâm Ian 05, 2008 8:58 pm

Multumim pentru lamurire! Si eu mi-am exersat injuraturile din cauza ceasului...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”