CT on - off
Nu pot fixa ceasul la masina din semnatura. Am fost la dealer si am intrebat si mi-a zis ca trebuie dintr-un meniu sa dau "CT off". Stie cineva de unde pot dezactiva acest CT? Am inteles ca problema asta o are si Outlander-ul, deci poate un posesor ma poate ajuta. Mentionez ca acest CT apare pe display-ul radio-CD deasupra ceasului si ca l-am cautat deja in meniul comp. de bord si nu am gasit nimic acolo. Sunt sifgur ca trebuie sa fie de la radio-CD, un buton de dezactivare sau o comnbinatie de butoane, dar eu nu am gasit nimik.
Am reusit.
Deci, pentru toti cu Lancer nou care nu pot fixa ceasul. Tineti apasat butonul rotativ din dreapta (TuneSound) si intrati intr-un submeniu. Pentru a trece de la o aplicatie la alta apasati pe el ca si la comp de bord si pentru a schimba valorile in on/off rotiti de buton. Pentru ca ceasul sa poata fi fixat trebuie sa dati CT OFF. Celelalte aplicatii nu stiu inca ce sunt. Astept carte masinii pentru a afla.
Deci, pentru toti cu Lancer nou care nu pot fixa ceasul. Tineti apasat butonul rotativ din dreapta (TuneSound) si intrati intr-un submeniu. Pentru a trece de la o aplicatie la alta apasati pe el ca si la comp de bord si pentru a schimba valorile in on/off rotiti de buton. Pentru ca ceasul sa poata fi fixat trebuie sa dati CT OFF. Celelalte aplicatii nu stiu inca ce sunt. Astept carte masinii pentru a afla.