Probleme Suspensii Spate
- vasileboris
- EVO I
Salut,
Mi-am cumparat un Lancer 1.8 MT in luna mai 2010. Totul e ok mai putin un zgomot care vine de undeva de la roata din spate stanga. L-am auzit in garaj cand coboram din masina (in garaj e liniste). Se aude ca un pat cu arcuri care scartaie. Daca scutur caroseria se aude la fel. Nu se aude in timp ce merge sau cand sunt geamurile inchise, deci eu cred ca e ceva exterior.
A mai avut cineva problema asta? E posibil sa fie de la suspensii?
Mi-am facut luni o programare in service, dar m-am gandit ca poate s-a mai lovit cineva de problema asta si ma linistesc pana luni. O sa fac update la post dupa ce o scot din service.
Merci,
Boris.
Mi-am cumparat un Lancer 1.8 MT in luna mai 2010. Totul e ok mai putin un zgomot care vine de undeva de la roata din spate stanga. L-am auzit in garaj cand coboram din masina (in garaj e liniste). Se aude ca un pat cu arcuri care scartaie. Daca scutur caroseria se aude la fel. Nu se aude in timp ce merge sau cand sunt geamurile inchise, deci eu cred ca e ceva exterior.
A mai avut cineva problema asta? E posibil sa fie de la suspensii?
Mi-am facut luni o programare in service, dar m-am gandit ca poate s-a mai lovit cineva de problema asta si ma linistesc pana luni. O sa fac update la post dupa ce o scot din service.
Merci,
Boris.
- vasileboris
- EVO I
- vasileboris
- EVO I
- vasileboris
- EVO I
- vasileboris
- EVO I
Pune si tu mana pe ele dupa ce mergi vreo 10km fara sa folosesti frana prea mult mai spre deloc, mergi foarte potolit iar daca un disc e mult mia fierbinte decat celalat sau ambele sunt firbinti de nici nu poti sa ti mana pe ele nici macar o secunda inseamna ca rotile sau roata care e mult mai calda merge infranata. Sau poti sa ridici masina pe elevator sau pe cric si sa verifici daca rotile se invart usor si daca nu sunt infranate. Daca nu observi simpomele astea inseamna ca frana de mana decupleaza complet
- vasileboris
- EVO I