Comanda Lancer 1.8
Salut,
Sunt nou pe forum si vreau sa intru in familia Mitsubishi, cumparand un Lancer. Am fost ieri la M Car cu bune intentii,sa imi comand un Lancer 1.8 sedan sport intense, neagra cat mai repede. Insa, urma sa aflu cu stupoare ca masina ar putea ajunge doar pe la inceputul lui octombrie, lucru ce m-a pus putin pe ganduri, si am renuntat la idee momentan. Ideea e ca daca tot dau o caruta de bani, mi se pare cinstit sa ma pot bucura de ea vara aceasta, cu alte cuvinte am nevoie de masina cat mai repede. Are cineva idee daca se poate face ceva in prinvinta asta sau daca exista alt dealer care sa o poata livra mai repede?. O luna mi s-ar parea o perioada rezonabila, desi pe criza asta ar trebui sa se bucure ca au clienti si sa faca orice sa ii pastreze.
Multumesc,
Bogdan.
Sunt nou pe forum si vreau sa intru in familia Mitsubishi, cumparand un Lancer. Am fost ieri la M Car cu bune intentii,sa imi comand un Lancer 1.8 sedan sport intense, neagra cat mai repede. Insa, urma sa aflu cu stupoare ca masina ar putea ajunge doar pe la inceputul lui octombrie, lucru ce m-a pus putin pe ganduri, si am renuntat la idee momentan. Ideea e ca daca tot dau o caruta de bani, mi se pare cinstit sa ma pot bucura de ea vara aceasta, cu alte cuvinte am nevoie de masina cat mai repede. Are cineva idee daca se poate face ceva in prinvinta asta sau daca exista alt dealer care sa o poata livra mai repede?. O luna mi s-ar parea o perioada rezonabila, desi pe criza asta ar trebui sa se bucure ca au clienti si sa faca orice sa ii pastreze.
Multumesc,
Bogdan.
Cu scuzele de rigoare ca intervin, cu siguranta tu stii mai bine, dar totusi intreb : chiar daca nu mai sunt pe stoc, nu cumva este un stoc national din care sa mai poti "fura" o masina daca ai cerere ? Stiu ca asa a fost la mine, spre exemplu. Am vrut-o alba, nu era pe stoc la Galati, si a rezervat-o din tara, nu mai stiu exact; daca si stocul national e pe 0, atunci inteleg perfect...
QUOTE (Malakai @ Jun 27 2010, 11:30 AM) Cu scuzele de rigoare ca intervin, cu siguranta tu stii mai bine, dar totusi intreb : chiar daca nu mai sunt pe stoc, nu cumva este un stoc national din care sa mai poti "fura" o masina daca ai cerere ? Stiu ca asa a fost la mine, spre exemplu. Am vrut-o alba, nu era pe stoc la Galati, si a rezervat-o din tara, nu mai stiu exact; daca si stocul national e pe 0, atunci inteleg perfect...Cand am luat masina in 2008 "stocul national" era pe zero si dealerul a gasit totusi din "stocul international"