Lichid Spalat Parbriz
Am patit si eu odata treaba asta iarna trecuta insa aveam chiar lichid de iarna, cel de la XPert (laudatul ) si norocul meu ca aveam ceva lichid de parbriz concentrat care merge pana la -60 de grade pur (de la firma Nigrin) si seara am pus in rezerva cat mai incapea din acela (100-200ml) iar dimineata mergeau iar duzele. Cand a inghetat era vreo -28 grade iar cei de la XPert se laudau ca e bun pana la -40 de grade .
Poti incerca si asta cumparand un litru de ceva lichid de parbriz mai scump si care emrge pana la temperaturi extreme
Poti incerca si asta cumparand un litru de ceva lichid de parbriz mai scump si care emrge pana la temperaturi extreme
- numai_silviu
- EVO I
Eu am pus la congelator (-18grade) lichidul de la mol - evoX parca, si a ramas fluid atat in varianta pura, cat si diluat 50% cu apa distilata. jumatate de bidon l'am diluat cu apa distilata, si cealalta jumatate o voi pune acum in stare pura ca sa nu fie nici o problema.
pe el scrie ca rezista pana la -40 de grade in stare pura.
pe el scrie ca rezista pana la -40 de grade in stare pura.
- numai_silviu
- EVO I