2008 Mitsubishi Lancer
Am ramas impresionat de noul model Lancer pe care l-am vazut la SIAB.
Pentru motorul 2.0 TDI 140 cp sunt 4 versiuni de echipare de la 18500 pana la 25000 de Euro full.
Acuma ma atrage versiunea a 2-a de echipare de 20000 de Euro.
Pana in noiembrie cand se poate face un drive test as vrea sa mai aud si alte pareri.
Comparativ cu urmatoarele modele cu motor diesel:
VW Passat - la aceiasi echipare costa cam cu 3-4 mii Euro mai mult
Opel Vectra - 1.9 150 de cai e cam in acelasi pretz si cu dotari un pic mai bune (la oferta de acuma)
Honda Accord - cred ca e mai scumpa
Toyota Corrola - personal nu ma atrage de loc
Pentru motorul 2.0 TDI 140 cp sunt 4 versiuni de echipare de la 18500 pana la 25000 de Euro full.
Acuma ma atrage versiunea a 2-a de echipare de 20000 de Euro.
Pana in noiembrie cand se poate face un drive test as vrea sa mai aud si alte pareri.
Comparativ cu urmatoarele modele cu motor diesel:
VW Passat - la aceiasi echipare costa cam cu 3-4 mii Euro mai mult
Opel Vectra - 1.9 150 de cai e cam in acelasi pretz si cu dotari un pic mai bune (la oferta de acuma)
Honda Accord - cred ca e mai scumpa
Toyota Corrola - personal nu ma atrage de loc
- Fişiere ataşate
-
- mitsubishi_lancer_2008_2.jpg (54.27 KiB) Vizualizat de 5802 ori
NU cred ca poti sa o compari cu vreo europeana.
vw care? pasatul nou? That family car that everybody owns???
la opel nu cred ca m-as baga. poate la un opc.
Oricum e chestie si de gust pana la urma.
Eu as prefera intotdeauna o japoneza in locul unei europene.
Honda Accord arata superb. Devine interesanta comparatia.
vw care? pasatul nou? That family car that everybody owns???
la opel nu cred ca m-as baga. poate la un opc.
Oricum e chestie si de gust pana la urma.
Eu as prefera intotdeauna o japoneza in locul unei europene.
Honda Accord arata superb. Devine interesanta comparatia.
Sunt de acord cu Andrei_RC. Passat vezi la tot pasul, Opel.. hmm.. mai bine nu, noua Corolla nici mie nu imi place deci singura masina care poate chiar merita mai mult decat Lancer-ul ramane Honda Accord, diferenta de pret fiind de vreo 3000 de euro pentru acelasi nivel de echipare, dupa cum spunea Adrian aici, era si el in aceeasi dilema... Pana la urma se pare ca s-a decis...
eu cred ca dupa ce o sa mai citesti....o sa ajungi ca si mine sa nu stii ce sa alegi intre lancer(pe care inca nu l-am testat) dar sunt sigur ca este excelent si corola versiunea luna pe care am testat-o de mi s-a luat dar care este mai urata fata de lancer.
eu nu prea pot trece peste cum arata corola si de aceea m-am orientat spre lancer 2 l motorina prima varianta . daca atunci cand o sa testez masina nu o sa am surprize sigur asta va ramane .
cu opelul este ok se poate negocia ffff bine la opel si fara sa ai pile eu am reusit optionale de 2 mii euro, dar consuma mult comparativ cu lancer si corola si are interior fara personalitate
eu nu prea pot trece peste cum arata corola si de aceea m-am orientat spre lancer 2 l motorina prima varianta . daca atunci cand o sa testez masina nu o sa am surprize sigur asta va ramane .
cu opelul este ok se poate negocia ffff bine la opel si fara sa ai pile eu am reusit optionale de 2 mii euro, dar consuma mult comparativ cu lancer si corola si are interior fara personalitate
QUOTE (manumeciu)Lancer ...la Toyota am intrebat si vine in 4-5 LUNI.....mitsu vine in 2-3
Depinde pt ce vrei masina. Daca o iei ca sa o dai dupa ce se termina garantia nu astepti. Te duci la opel, negociezi la sange o iei o calaresti 2-3 ani si o vinzi. Daca iti iei masina ca sa o tii mai mult si vrei sa te tina ani buni eu cred ca merita sa astepti si 4-5 luni. Eu puteam sa imi iau Colt si il luam imediat si era si mai ieftin si poate prindeam si revizii gratuite etc. Dar am preferat o masina pe care scrie made in japan. Si e facuta de robotei sau de din aia cu ochi mici decat un colt facut de olandezi intre doua fumuri. 8)
Depinde pt ce vrei masina. Daca o iei ca sa o dai dupa ce se termina garantia nu astepti. Te duci la opel, negociezi la sange o iei o calaresti 2-3 ani si o vinzi. Daca iti iei masina ca sa o tii mai mult si vrei sa te tina ani buni eu cred ca merita sa astepti si 4-5 luni. Eu puteam sa imi iau Colt si il luam imediat si era si mai ieftin si poate prindeam si revizii gratuite etc. Dar am preferat o masina pe care scrie made in japan. Si e facuta de robotei sau de din aia cu ochi mici decat un colt facut de olandezi intre doua fumuri. 8)
Cel mai simplu ar fi asa:
M Car si Mit Motors sunt 2 dealeri diferiti.
Mai complicat ar fi ca exista 2 firme M Car. M Car Trading si M Car Distribution. Trading-ul e importator si vinde doar la dealeri cum ar fi M Car distribution si Mit Car si Casa Auto Iasi etc. Marea asemanare dintre M Car T si M Car D e ca impart aceeasi cladire(deocamdata). Sper ca te-am lamurit.
M Car si Mit Motors sunt 2 dealeri diferiti.
Mai complicat ar fi ca exista 2 firme M Car. M Car Trading si M Car Distribution. Trading-ul e importator si vinde doar la dealeri cum ar fi M Car distribution si Mit Car si Casa Auto Iasi etc. Marea asemanare dintre M Car T si M Car D e ca impart aceeasi cladire(deocamdata). Sper ca te-am lamurit.
QUOTE (santo)da multumesc foarte mult
da......care dealer este mai serioas ?
Din cate am citit pe aici pe forum mai toata lumea a cumparat masina de la M Car. Parca doar 2 sau 3 colegi si-au luat masina de la Mit Motors. Cred ca lucrul asta iti poate raspunde intr-o anumita masura la intrebare. Cu toate ca nu ma pot pronunta despre cei de la Mit Motors deoarece nu am avut de a face cu ei.
da......care dealer este mai serioas ?
Din cate am citit pe aici pe forum mai toata lumea a cumparat masina de la M Car. Parca doar 2 sau 3 colegi si-au luat masina de la Mit Motors. Cred ca lucrul asta iti poate raspunde intr-o anumita masura la intrebare. Cu toate ca nu ma pot pronunta despre cei de la Mit Motors deoarece nu am avut de a face cu ei.