System Audio Pentru Lancer X
Mie din pozele pe care le-am vazut, mi se pare ca displayul nu este suficient de luminos pentru o zi insorita de vara. Deasemenea mi se pare ca este un pic cam inclinat catre fata masinii si cred ca te face sa te apleci un pic pentru a "lucra" la el. Ideea in sine mi se pare buna, are absolut tot ce ii trebuie, iar faptul ca e fabricat in china nu cred ca este o problema.
O intrebare ar fi totusi daca se integreaza cu amplificatorul deja existent pe Lancer si cum merge si pe cele care nu sunt echipate cu amplificator si subwoofer.
As mai fi curios cat de performant este procesorul de sunet. De exemplu pune pe aux sa cante muzica un PDA (mio de ex) si un ipod si ai sa vezi cat e de mare diferenta. Parerea mea este ca merita banii doar in conditiile in care e capabil macar de performantele sistemului audio actual.
Cei din rusia care si-au montat ce zic despre el? Face treaba?
O intrebare ar fi totusi daca se integreaza cu amplificatorul deja existent pe Lancer si cum merge si pe cele care nu sunt echipate cu amplificator si subwoofer.
As mai fi curios cat de performant este procesorul de sunet. De exemplu pune pe aux sa cante muzica un PDA (mio de ex) si un ipod si ai sa vezi cat e de mare diferenta. Parerea mea este ca merita banii doar in conditiile in care e capabil macar de performantele sistemului audio actual.
Cei din rusia care si-au montat ce zic despre el? Face treaba?