Revizii In Alte Tari
- numai_silviu
- EVO I
- numai_silviu
- EVO I
http://translate.google.ro/translate?hl ... 26hs%3D76f
adresa unui dealer din bulgaria - ruse. la ei oare cat o fi revizia? stie cineva bulgara sa facem o intrebare?
ca daca tot ne facem concediile si ne inmatriculam masinile la ei de ce sa nu ne facem si reviziile acolo?
adresa unui dealer din bulgaria - ruse. la ei oare cat o fi revizia? stie cineva bulgara sa facem o intrebare?
ca daca tot ne facem concediile si ne inmatriculam masinile la ei de ce sa nu ne facem si reviziile acolo?
QUOTE (numai_silviu @ Apr 29 2009, 09:08 PM) Poate ca iesi mai scump, dar ai garantia unui lucru bine facut. Nush cum sunt ungurii dar austriecii trebuie sa fie super seriosi!
Daca nici un ulei + 2 filtre nu mi se le schimba ca lumea, deja le dau peste fata. Idea e ca aici ca face ca lumea sau mai de mantuiala, pretul final e ABSURD.
Daca nici un ulei + 2 filtre nu mi se le schimba ca lumea, deja le dau peste fata. Idea e ca aici ca face ca lumea sau mai de mantuiala, pretul final e ABSURD.
am un lancer 1.5L , nu am facut revizia in alta tara dar am sunat si intrebat in bulgaria, mi-au spus ca este garantie internationala si nu afecteaza cu nimic costul mi-au zis ca e undeva la 500 de leva ,echivalentul a 250 euro asa ca ... e mai rentabil la noi. pana la urma am facut la mit motors si a costat 770 ron cu discount 20%. p.s, au folosit ulei castrol profesional 5w-30
QUOTE (ady93 DLJ @ May 11 2009, 07:57 PM) am un lancer 1.5L , nu am facut revizia in alta tara dar am sunat si intrebat in bulgaria, mi-au spus ca este garantie internationala si nu afecteaza cu nimic costul mi-au zis ca e undeva la 500 de leva ,echivalentul a 250 euro asa ca ... e mai rentabil la noi. pana la urma am facut la mit motors si a costat 770 ron cu discount 20%. p.s, au folosit ulei castrol profesional 5w-30
pe mine m-a costat tot cam 750 lei, dar fara reducerea de 20%, tot la mit motors, si tot 1.5 benzina.
unde e reducerea? ce marlani !
pe mine m-a costat tot cam 750 lei, dar fara reducerea de 20%, tot la mit motors, si tot 1.5 benzina.
unde e reducerea? ce marlani !