Aripioare Patrate Sub Masina
Salutare ! Am un Lancer 1.8 -2009... si am observat acu vreo saptamana cand am vrut sa urc o bordura.. nu prea inalta ca se aude un harsaiit sub masina... m-am dat jos inebunit.. am crezut ca am lovit planetarele ceva.. disperat.. si cand ma uit... sunt doua aripioare patrate cam in dreptul rotilor din fatza cam la 30 cm dsitanta fatza de roti.. care sincer... nu le vad nici o folosinta.. dar cei de la mitsubishi mi-au spus ca sunt pentru protectia a nu stiu ce... dar na... protectie protectie.. dar sa nu mai pot urca nimic..? nu pot urca nici o rampa denivelata acuma ca ma busesc cu ele.. mai are cineva problema asta?
nu au rol de protectie propiu zis, ci mai mult de avertizare, daca atingi cu ele borduri, obstacole, etc. este posibil sa atingi si alta componenta a masinii, deoarece, ele sunt pozotionate la inaltimea la care este amplasata componenta cea mai de jos a masinii. ( nu stiu daca m-am exprimat corect si pe inteles )
- goldeye3002
- EVO I
- goldeye3002
- EVO I
Eu imi mentin opinia. Treci prin apa cu putina viteza si ai sa vezi ca nu iti sare apa pe capota/parbriz. Apoi ia o masina fara acele aripioare si fa acelasi lucru.
Stiu si eu ce sunt aparatorile de noroi, alea sunt in spatele rotii pe aripa/prag.
Acum stau sa ma gandesc de ce alte masini au aceste aripioare in in fata rotilor din spate....are cineva vreo idee?
Stiu si eu ce sunt aparatorile de noroi, alea sunt in spatele rotii pe aripa/prag.
Acum stau sa ma gandesc de ce alte masini au aceste aripioare in in fata rotilor din spate....are cineva vreo idee?