Jante Pe 19 Din Catalog, Tip Diamond !
- Devik aka Alex
- EVO I
As vrea sa stiu niste pareri......jantele se afla pe catalogul binecunoscut si la un pret ceva mai mic decat jantele pe 18/215.
Masina este Cool Silver..... iar aceste jante avand interior inchis ar pica la fix cu folia de pe geamuri.
Se merita investitia ( un cauciuc mai bun este in jur de 1100 de lei ) ?
P.S. O sa ma postez la masina mea si jurnal de bord, dar sa iasa masina din service.....ca dee am frate "sofer"
Masina este Cool Silver..... iar aceste jante avand interior inchis ar pica la fix cu folia de pe geamuri.
Se merita investitia ( un cauciuc mai bun este in jur de 1100 de lei ) ?
P.S. O sa ma postez la masina mea si jurnal de bord, dar sa iasa masina din service.....ca dee am frate "sofer"
- Devik aka Alex
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
- andreicepoi
- EVO I
Jantele arata intr-adevar superb. Le-am vazut Joia trecuta in Otopeni in service. Le puneau pe un Evo X.
Cu toate astea, PAREREA MEA este ca la drumurile noastre nu se merita.
Chiar si de cele de 18", stock, pe care la am, imi e mila cand ma dau mai aproape de o bordura sau mai nimeresc "ocazionalele" gropi din Bucuresti.
Cu toate astea, PAREREA MEA este ca la drumurile noastre nu se merita.
Chiar si de cele de 18", stock, pe care la am, imi e mila cand ma dau mai aproape de o bordura sau mai nimeresc "ocazionalele" gropi din Bucuresti.
- Devik aka Alex
- EVO I
Am atasat o imagine cu jantele pe 19". Eu cred ca pretul ala de 262.50eur este daca alegi jantele atunci cand achizitionezi masina si le iei in locul celor stock.
De ex. eu am avut o roata schimbata pe casco, iar pretul pentru o janta pe 18" era 3000ron. Cei de la service m-au asigurat ca pretul respectiv nu a fost umflat, chiar daca in catalogul de accesorii, o janta pe 18 este 320.25eur.
Poate daca e cineva curios sa intrebe pretul real pentru o janta pe 19.
De ex. eu am avut o roata schimbata pe casco, iar pretul pentru o janta pe 18" era 3000ron. Cei de la service m-au asigurat ca pretul respectiv nu a fost umflat, chiar daca in catalogul de accesorii, o janta pe 18 este 320.25eur.
Poate daca e cineva curios sa intrebe pretul real pentru o janta pe 19.