mitsubishi lancer in alte tari
QUOTE (andy)eu stau si lucrez in italia,caut de mai bine de un an sa cumpar un mitzu lancer de aici,nu reusesc delok,tot imi zik astia pe aici k nu a aparut aici,de ce oare,lamuritima si pe mine,de ce in romania DA si in italia NU ???????
Am auzit si eu ca in Italia nu l-au lansat. Nici eu nu inteleg de ce. Eu iti recomand sa te duci frumusel sa il cumperi din Germania ca e aproape.
Am auzit si eu ca in Italia nu l-au lansat. Nici eu nu inteleg de ce. Eu iti recomand sa te duci frumusel sa il cumperi din Germania ca e aproape.
ma bate un gand - da' tare, stiti cum - ca in 2-3 ani sa imi aduc un lancer de la americani....un EVO ca sa fiu sincer...din 2 motive: 1 e mai ieftin si 2 - e mai ieftin....ati auzit ceva, cumva? stiti cam cum s-ar putea face? daca stau bine si ma gandesc, daca am o solutie sigura nu stau eu 2-3 ani....daca nu am postat bine, rog un moderator sa ma redirectioneze....multumesc
-> transport teritoriu USA+ocean (Germania) + formalitati acte, asigurare - 1500-2000 usd (Dc vrei sa vina in Constanta te va costa 3500-4000 $)
-> taxa vamala 10% la noi
-> t.v.a 19% (se achita impreuna cu taxa vamala)
-> transport platforma - 900 eur (1300 usd) dar poti sa te duci sa o iei tu din germania si sa o inmatriculezi temporar acolo.
Exemplu: Un EVO GSR
Se invarte pe la 30000 $
Calcul: 30000(masina) + 2000(transport) + 3000(taxa vamala) + 5700(TVA) + 300dolari(daca te duci sa o iei tu din germania sa zicem) = 41000$ (ar mai fi taxa de prima inmatriculare)
41000$ = 31570 EUR
PRET MCAR = € 42899
-> taxa vamala 10% la noi
-> t.v.a 19% (se achita impreuna cu taxa vamala)
-> transport platforma - 900 eur (1300 usd) dar poti sa te duci sa o iei tu din germania si sa o inmatriculezi temporar acolo.
Exemplu: Un EVO GSR
Se invarte pe la 30000 $
Calcul: 30000(masina) + 2000(transport) + 3000(taxa vamala) + 5700(TVA) + 300dolari(daca te duci sa o iei tu din germania sa zicem) = 41000$ (ar mai fi taxa de prima inmatriculare)
41000$ = 31570 EUR
PRET MCAR = € 42899
deci merita.
multumescc de informatie...cred ca mai stau un pic sa-i loveasca rau de tot criza pe americani si le vanda 2 la pret de 1....glumesc, dar chiar e o afacere sa iti aduci din state...sau de oriunde din alta parte decat sa iei de la noi....baga astia preturi de zici ca suntem toti arabi cu cate o curte de sonde in spate...
multumescc de informatie...cred ca mai stau un pic sa-i loveasca rau de tot criza pe americani si le vanda 2 la pret de 1....glumesc, dar chiar e o afacere sa iti aduci din state...sau de oriunde din alta parte decat sa iei de la noi....baga astia preturi de zici ca suntem toti arabi cu cate o curte de sonde in spate...
QUOTE (Stefan_t)deci merita.
Chiar citeam astazi un articol despre un distribuitor din Anglia care dupa o perioada in care nu a mai vindut nimic a iesit cu o astfel de oferta pe piata. Doua la pret de una. Deci nu-i exclus sa apara astfel de situatii si pe la americani.
Chiar citeam astazi un articol despre un distribuitor din Anglia care dupa o perioada in care nu a mai vindut nimic a iesit cu o astfel de oferta pe piata. Doua la pret de una. Deci nu-i exclus sa apara astfel de situatii si pe la americani.
QUOTE (COObra)interesati-va prin calculul asta si ce norme de poluare are masina.
In State benzina are cifra octanica 87, 89, 91 si uneori 92 sau 95 - dar asta ar trebui multiplicat cam cu 3 ca sa fie echivalent cu cifra octanica din Europa. Oricum...e clar ca trebuie vazut bine ce norme de poluare europene respecta masina.
In schimb merge foarte bine varianta Ungaria pe firma platitoare de TVA
.
In State benzina are cifra octanica 87, 89, 91 si uneori 92 sau 95 - dar asta ar trebui multiplicat cam cu 3 ca sa fie echivalent cu cifra octanica din Europa. Oricum...e clar ca trebuie vazut bine ce norme de poluare europene respecta masina.
In schimb merge foarte bine varianta Ungaria pe firma platitoare de TVA