Un minus mare pentru noul Lancer X 2008
- Street_Chisinau
- EVO I
Un minus mare pentru noul Mitsubishi Lancer X si e chiar foarte mare cum dumnezeule de au uitat ? Habar nam? Totul e perfect totul e super comenzi comenzi comenzi 8) insa cum dai peste un drum mai vechi facut prin anii "90 apoi e beleaua mare sunetul produs de roti iti intra in cap daca nu pui o muzica buna si putin mai tare
si mii ciuda numai doar de aceasta ne mai vorbind si de a 2 la mina ca se putea de scos mai multi cai putere din noul Mitsubishi Lancer X minim 180 sau chiar si 200 si ceva maximum 250 de caluti putere sa le fi fost dat in cap sa ne faca si noua un ferari pentru saraci sau macar un Evo mai putin puternic insa la fel de indraznet si competitor 8) Masina e faina asa atit exterior cit si interior nu am cuvinte in privinta aceasta , la asa bani de 15.000 de euro full pachet eu as zice ca Mazda 3 noua nici nu pute macar doar de ti sar oferi 10 mazde 3 pentru familia ta sau macar un discount doar in visele noastre 8). Si deci sa revenim la problema noastra sunetul care intra in habitaclu este nevoie sai facem aia cum se numeste : " abrabotka shumo izoleatia " mdaaaa si e de 2 tipuri ori ii scoti scaunele cu totul pe din inautru si ii inclei niste materiale pelicule si tot asa sau te ocupi pe sub ea sai pui niste vopsea groasa cu cauciuc facut praf :? 8) Voi ce parere aveti caci e pacat e o masina noua si doar din asa o cauza ti se duce cam satisfactia si bucuria de a merge fericit la volan si cu altcineva alaturi in fine :roll:
Da, am observat si eu azi ca la drumuri de tara ca in Romania zgomotiul poate deveni infernal. Si nu de la motor asa cum se plang unii, eu pe ala nici nu-l aud. E de la roti. Deci nu are nici un efect daca pun folie izolatoare pe capota masinii, trebuie lucrat in interior. Cum spui si tu, probabil trebuie scos tot din masina si captusit cu folie. Am inteles ca si aia e destul de grea, mai pierzi niste putere dar asta e. Daca ar fi peste tot drumuri ca pe A2 portiunea asfaltata, m-as gandi eventual doar sa-mi schimb cauciucurile cu unele mai silentioase si atat.
- Street_Chisinau
- EVO I
Sigur de ar fi drumurile noastre ca in Japonia apoi nu ar mai fi vreo problema cu acest zgomot care nu siar face aparitia insa asta e se la vi japonezii fac masini in primul rind pentru ei si tara lor si in al doilea rind nu isi prea fac mari probleme de cum sar auzi in habitaclul masinii linistea produsa de drumurile Europei :? mda
- Street_Chisinau
- EVO I
Stau si ma uit la acest Lancer X si ma uit ca are tot imi place ca e plin de sisteme diferite si inteligente ca ASC , frine nebune de sensibile as spune , ca sunt mai sensibile decit la Audi A8 model 2004 8) sincer caci am mers pe asa ceva foarte aprins pe urma clime nebuniii bordul facut in stil de mazda RX 7-8 stilul exterior foarte super de agresiv si unicul minus e zgomotul cum este si putin drum asfaltat acuma recent drum bun asfalt nou tucmai ti se bucura inima de linistea ce domneste in salon si auzi numai daca ai evident fereastra deschisa numai un zumzait mic mic de tot acestea sunt turatiile in rest nu vad alte minusuri cum am mai zis si o mai zic se putea de mai scos ceva cai putere sa fi fos 1.5i-109 cai ramine , 1.8 in Chisinau nui 2.0 este e al meu 15ocai putere se putea de crescut de aicea cu 2.oi 180-190 cai putere ca o turbina ceva sau uitativa la noua Opel Astra GT are 200 cai putere din motor de 2.0i si are o caracteristi nu mai rea ca Lancerul acesta as putea spune la un nivel poate nustiu eu sa fiu inginer cred ca as face si 2 modele de Lanceruri X cu 2.0i de 180 cai putere si 2.0turbo sau biturbo cu 200-250 cai putere su poate cu tractiune integrala ambele mdea cine doamne lucreaza acolo in locul meu la Mitsubishi Motors Japan
- Street_Chisinau
- EVO I
Nu mii somn doamne in asta noapte tot stau si bocanesc in ea cu degetul doamne ce mai rasuna de ai zice ca e facta din tabla nu mai groasa ca foaia de hirtie 8) au cistigat la greutate destepti insa usile se inchid super de parca ar cintari 40 de kg :? spre marea mea mirare un lucru e cert ce am observat nimic nui facut pur si simplu eu am impresia ca numai motorul cintareste in acesta masina cel mai mult , masa ei e de 1300 kg usile, podul, poate si carcasul inafara de capota ca e mai grea un pic sint foarte foarte subtiri turnate din fabrica tucmai ma uimesc si bambere la fel sint foarte fine de subtirele mda daca masina are 1300 kg atunci eu ii dau 1000kg motoului sau poate 1200 kg caci restu vad ca rasuna si imi pare mie sau nu dar asta e adevarul tehnologie japoneza cind vad ca e facuta din tabla subtire mii strasnic sa ma gindesc la ... :roll: insa masina aceast are prea multe plusuri ca sa renunti la ea asa ca noapte buna tutror 8)
Street_Chisinau
Offtopic
Te felicitam pentru alegere ...dar incearca sa nu mai fi asea entuziast si incearca sa spui lucruri care conteaza nu chestii pe care tu nu ai cui sa le spui sau detalii care le stim deja.
In al 2-lea rand incerca sa scrii ssa intelegem si noi , nu am nimic cu cei din RM sunt chiar ok ( vodk rulez) dar noi aistia din Ro avem alt stil de scris , incerca sa fi scurt si concis. Multumesc anticipat pt intelegere.
Offtopic
Te felicitam pentru alegere ...dar incearca sa nu mai fi asea entuziast si incearca sa spui lucruri care conteaza nu chestii pe care tu nu ai cui sa le spui sau detalii care le stim deja.
In al 2-lea rand incerca sa scrii ssa intelegem si noi , nu am nimic cu cei din RM sunt chiar ok ( vodk rulez) dar noi aistia din Ro avem alt stil de scris , incerca sa fi scurt si concis. Multumesc anticipat pt intelegere.
Offtopic
Un traducator pe aici exista ?
Prietene tu vorbesti precum postezi aici , asa fara intrerupere ?
Daca vrei sa fi ascultat ia-o mai usor , ca oricum nu spui niste noutati ca sa avem vreun interes sa-ti citim posturile .
Modelul de masina pe care il ai in proprietate , din motive ce tin de marketing , se numeste Lancer 2008 .
Un traducator pe aici exista ?
Prietene tu vorbesti precum postezi aici , asa fara intrerupere ?
Daca vrei sa fi ascultat ia-o mai usor , ca oricum nu spui niste noutati ca sa avem vreun interes sa-ti citim posturile .
Modelul de masina pe care il ai in proprietate , din motive ce tin de marketing , se numeste Lancer 2008 .