Presuri lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Lun Aug 04, 2008 11:11 am

Pentru ca sunt nemultumit de cele de cauciuc, pentru ca totusi nu mi se par extraordinare nici cele originale, m-am gandit sa-mi produc singur niste presuri de mocheta... :shock:
Evident, asta ptr ca as avea acces la o facilitate de productie (e mult spus dar ma rog...) si cred ca ar iesi mult mai frumos asa...
Totusi, costurile sunt cam maricele ptr a produce doar o singura pereche. Astfel ca, intreb si eu nu dau cu parul, mai vrea cineva asa ceva?
Am gasit un material de mocheta foarte bun, ignifug, antistatic, rezistent la umezeala si mai ales rezistent la foiala. Cica se foloseste ptr birouri.
Costurile cred vor fi pe undeva pe la 70-80 RON per set, daca am face vreo 20 seturi. Inca nu-s sigur de pretul asta, va zic zilele astea sigur, dupa ce voi vedea mai exact si materialul cum arata pentru ca n-am vazut decat o mostra mica, si as vrea sa vad o bucata mai mare...
Bineinteles, voi prevede tiparul si cu gaurile acelea de prindere din podea :roll: '
Deci, exista persoane interesate?

Raven
EVO I

Mesaj de Raven » Lun Aug 04, 2008 7:18 pm

Ignifug ?! :shock: ??i dai foc la ma?in? cu ?igara ?! :-D

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Mie Aug 06, 2008 1:35 pm

E doar prevazator, in cazul in care se mai enerveaza si el ca omul, din cauza traficului.

Apple, din pacate aici nu am cum sa te ajut, cel putin nu acum. Poate cand se vor toci alea de cauciuc originale.

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Mie Aug 06, 2008 1:40 pm

Se pare ca manufacturarea a fost totusi de acord sa facem o proba luna asta pe un singur set, asa ca problema pare rezolvata. Va tin la curent si o sa va arat cum vin in momentul in care vor fi gata (mi s-a promis pana la sfarsitul lunii, pentru ca momentan e foarte multa lumea in concediu si n-au timp de experimente)

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Aug 06, 2008 1:45 pm

Materialul din care sunt facute presurile de cauciuc este destul de moale. Are avantjul ca este foarte aderent, dar pe langa asta pot sa zic ca se toceste foarte repede. Cel din stanga fata, are urma de la calcai in dreptul acceleratiei, iar cel din dreapta este "deflorat" de tocurile nevestei (nu merge zilnic cu mine cu masina, si nu incalta prea des tocuri); totusi gaurile sunt vizibile pe ambele parti.
Cand se strica de tot o sa imi iau si eu din material textil. Daca o sa mai fie "oferta" poate apelez chiar la tine Apple.

Nicu17
EVO I

Mesaj de Nicu17 » Vin Mar 06, 2009 8:48 am

As dori si eu un set de presuri,daca mai este oferta valabila?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Mar 06, 2009 9:52 am

QUOTE (Nicu17 @ Mar 6 2009, 08:48 AM) As dori si eu un set de presuri,daca mai este oferta valabila?
Vezi ca presuri nu se vand aici
Incearca la bursa http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=881&st=260
themircea le vinde.

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Mie Mar 11, 2009 7:53 pm

La Mitsu pe metalurgiei se fac reduceri la accesorii 20% iar presurile ajung pe la 130, 120 p'acolo...
Vineri cred ca imi iau direct de la ei !

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”