VIN Decoder pentru Lancer 2008
Va salut, dragi co-forumisti. Sa ma prezint: sunt Lucian si in curand trebuie sa vina si noua mea masinuta care va fi un Lancer 2008. Intrebarea pe care o am acum este: stiti pe undeva o aplicatie Mitsubishi care sa imi decodifice corect VIN-ul masinii ?
Cand o sa vina, o sa creez si eu o noua pagina la Jurnal de bord si o sa pun acolo poze.
Cand o sa vina, o sa creez si eu o noua pagina la Jurnal de bord si o sa pun acolo poze.
Ok, vad ca multi s-au uitat dar nimeni nu a raspuns. Deduc ca nu se stie nimic de vreun VIN decoder pentru Mitsubishi in afara de site-urile care se ocupa cu asa ceva (din care cel mai bun am inteles ca e http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.e ... mit=Decode) insa care nu ofera informatii detaliate precum ar fi putut unul de la aceasta marca. Masina mea actuala e un Ford, si vreau sa va spun ca am senzatia ca in comunitatea Ford oamenii sunt mai organizati, mai apropiati si se ajuta mai usor.
Nu la asta ma refeream. Poate n-am postat unde trebuie si mai potrivit era Jurnal de bord, insa m-am prezentat si am spus ca voi avea si eu un Mitsubishi... in fine, era doar o impresie a mea, amplificata si de regretul ca voi renunta la Ford...am luat Lancerul nu prea convins, si astept sa ma convinga dupa ce va veni...
Ok, atunci sa vedem ce putem face pentru a creste si noi (deja ma consider facand parte din comunitatea Mitsu, desi nu il conduc inca )
Pentru VIN, site-ul din linkul de mai sus pare a fi cel mai complet din ce am gasit, numai ca nu interpreteaza datele specifice producatorului si nu ofera alte informatii despre data de fabricatie, motorizare, nr de usi, culoare. Spune insa unde e fabricata masina si in ce an
Pentru VIN, site-ul din linkul de mai sus pare a fi cel mai complet din ce am gasit, numai ca nu interpreteaza datele specifice producatorului si nu ofera alte informatii despre data de fabricatie, motorizare, nr de usi, culoare. Spune insa unde e fabricata masina si in ce an
VIN = vehicle identification number, sau, mai pe romaneste, serie de caroserie. In seria respectiva se gasesc diverse detalii cum ar fi: anul fabricatiei, tipul motorului, optionalele, culoarea, etc. Nu inteleg la ce e nevoie de asa ceva cind stii foarte bine ce masina ti-ai cumparat, fiind primul proprietara, dar... ma rog, fiecare cu damblaua lui.
Ia uite bre, nici n-am aparut bine pe aici si sunt facut damblagit ) Pentru cei interesati de curiozitatea mea despre codul VIN, le pot raspunde pe PM cu detalii Concluzia e ca nu se stie despre un VIN decoder oficial de la Mitsubishi, si exista niste site-uri care fac decodarea pe baza campurilor generale, cunoscute (pentru mai multe detalii vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_id ... ion_number).